Tlak vzduch.vidle doporučený výrobcem

8 nepřečtených
  • Koala MC

Foukáte vzduchové vidle dle doporučení výrobce?Když se držím doporučených tabulek a foukám vidlici na 160PSI,tak je velice tvrdá.Jako optimum mi vychází nějakých 120–130PSI (a to by dle výrobce odpovídalo váze cyklisty 75–80kg) ačkoliv mám 95kg.

0 0
    • Pá-dlista1  

Pokud jde o tlak pozitivni komory, tak bych foukal podle sebe (a dodrzel maximalni), ale tlaky do SPV atd. bych se drzel mezi krajnimi povolenymi hodnotami.

0 0
      • Peslezedirou  

Nevýhoda je třeba u 5th element a možná i u SPV tlumiče příliš malá komora. Klasickou pumpičkou na tlumiče se nedá příliš přesně fouknout správný tlak. Indián snad dělá spešl pumpu na spv........je to sice off topic k tématu :o)

Pozitivní komoru foukám podle sebe a SPV dle výrobce 100 Psi.

0 0
    • Daf  

Drzet se nejakejch doporucenejch tlaku je blbost. Mnohem presnejsi je to podle ponoreni vidlice po nasednuti. Ale uplne nejlepsi je to nafoukat podle sebe a podminek na trati prece.

0 0
      • McBlacky  

přesně tak, zvláště pro vidle bez locku je důležitý si to hlídat a přízpůsobovat se situaci

0 0
        • Koala MC  

Je to vidle s Lock outem i s možností změny zdivhu.Dnes zkusím tlak vzduchu ještě ubrat..uvidíme zda to bude lepší nebo horší.

0 0
        • rich  

presne a pridam este – ak mas tlmic vzadu so systemom SPV a podobnym a vpredu vidlu bez locku a obdobneho systemu odporucam ist o 5–10PSI vyssie ako by si mal bezne, aspon ciastocne vyvazis tlmic a vidlu

0 0
          • Koala MC  

Ne..nemám fulla..takže zadní tlumič mám jen v autě:-).Jedná se mi pouze o tlak v přední vzduchovo olejové vidlici.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.