• vt

Jaky sou rozdily mezi octalink osama Shimano BB-ES70 a BB-ES71 nebo vseobecne mezi BB-ES?0 a BB-ES?1 ? Nekde na www pisou, ze jedny jsou pro stary octalink kliky a druhy ze pro novy. V krame mi ted rekli, ze je to fuk. Tak jsem zmaten. ??

0 0
    • Daf  

Nekde jsem cet ze ty s jednickou maji anti korozni ochranu i uvnitr osy. Dava to smysl, ponevadz novejsi kliky mely jiz derave upevnovaci srouby. Jinak z vlastni zkusenosti mohu rict ze je jedno co koupis vydrzej zhruba stejne. Me by zase zajimalo jakej je rozdil mezi ES51 a ES71 obe jsem mel v ruce a zda se mi ze je rozdil akorat v plastove leve misce u ES51.

0 0
      • vt  

Prvni cislo by mela byt ‚sada‘ … 70 xt, 50 asi deore atd … aspon se tak zda z ceniku.

0 0
    • kovar  

se prej liší antikorozní úpravou vnitřku duté osy ESx1, nebo? se začaly na kliky dávat integrované stahováky, tudíž je vidět skrz a voda se tam lehce dostane, jinak je to to samé

0 0
      • Pá-dlista1  

Nechtel bych si nijak popudit vas turisticky oddil, ale domnivam se, ze integrovany stahovak nemusi mit nutne za nasledek pruhlednost osy :) Ja mam teda integrovanej stahovak a neni videt ani dovnitr natoz skrz.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.