• Zacatecnice

Ahoj zacinam jezdit na kole.Docela me to chytlo a hledam nejakou kamaradku z okoli Sokolova se spolecnyma zajmama kolo(vlastnim trekingoveho Treka-tak spise silnici ci polni cesty),beh… Na spolecne vyjizdky(do 2–3hod) popr vybehy…Mam male dvojcata tak, kdyz budes mit deti nevadi muzem vymyslet spolecne aktivity.

0 0
    • Zacatecnice  

Samozrejme v prvni rade jde o sport..

0 0
      • PEP/\N  

Jo, to kdybys napsala „najdu kamarada?“, tak bys videla tech prispevku, a urcite nejen z okoli Sokolova:oD

0 0
        • Zacatecnice  

Ja hlavne hledam nekoho kdo by jezdil se mnou na jedno dvou ci trihodinove jizdy

0 0
        • Luka  

Ja mnohem radsi jezdim na biku s chlapama, kdyz jedu se zenskou svadi me to k takovymu tomu „ona to nedala, tak ja ten obrubnik taky vynesu. Nebo ten sjezd je silenej, vedle vede delsi ale pohodlnejsi cesta“. Chlapi – kdyz jsou tolerantni k me pomalejsi jizde – me nuti premyslet nad tim, proc neumet vyskocit na obrubnik, proc nedat tuhle sjezd bahnem, proc si poradne nezabejcit a ne jen se vozit po stezkach… toz asi tak :)

Jo a pro poradek uvedu, ze samozrejme uplne nejradeji bikuju se svym muzem, ale je na me moc hodnej, nenuti me se zlepsovat :)

0 0
    • Siddha  

cau, tak bohuzel nevim, ale moje devce shani nejakou kolegyni cyklistku z Vyskova a okoli, nenajde se tu nekdo?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.