• -jon-

Nevite nekdo, za kolik se u nas pordavaji predstavce Thomson Elite X4? Diky.

http://www.lhthomson.com/…x4_sizes.asp

0 0
    • Meesha  

Zkus se zeptat v Programcyclu v Praze nebo tusim v Plzni v Ebole? Treba je dokazou sehnat…

0 0
    • Andrzej  

myslim ze dop. MOC je 3490,– pekny, co

0 0
      • MartinXC  

Pěkný, na 120mm sundali 25gramíků, ale starší verze dotahování na sloupek se mi zamlouvá víc nejen kvůli bezpečí.

0 0
        • McBlacky  

dyt ta váha je pořád ukrutná, nechápu proč je to tak drahý

0 0
    • Seadat  

jo v Ebole jich ma ted vagon! Ale cenu presne ted nevim!- podivam se! A ty starsi maj taky ty se mi zdaj taky zajimavy!!

0 0
    • cmelak  

Sháním stejný představec a nechce se mi dávat 3.500,– v Progrescycle… Nevíte jestli se dá někde u nás sehnat za rozumnější cenu? Na e-bay vychází zhruba na 1.800,– včetně poštovného…

0 0
    • JIRA  

Objevil jsem THOMSON v jednom obchodě v Belgii. X4 za 65 EUR a sedlovky 89 EUR (rovná i ta druhá). U představců inzerují všechny délky i sklon. Poštovné je 29 EUR. Kdyby se někdo chtěl podělit o poštovné tak napište.

0 0
      • Radek Broz  

Dej schvalne link, jestli nemaji i neco dalsiho zajimavyho.

0 0
      • vratan  

29 EUR postovne? to nemyslia vazne…

0 0
        • JIRA  

Czech Republic : 29,00 €

a „smajlík“ za tím není. Tak nevím. Jeden známý mi z Belgie posílal dva blatníky na FSR a jedno CD s fotkama a na balíku bylo poštovné 8,5 EUR takže předražený to asi nijak výrazně nebude. Pokud víš levnější shop – napiš.

0 0
          • vratan  

to ze tam nemas smailiky som si vsimol. to postovne je fakt vysoke. z anglicka z chainreacti­oncycles je 10 libier. v ramci EU z bikestore.cc je okolo 12 EUR. Takze predstavec z belgicka je za dobru cenu, ale ked to zratas aj s postovnym tak to vyde takmer rovnako ako z anglicka. Kapisto?

0 0
            • JIRA  

Myslel jsemm, že oni tam nemají „smajlíky“. Kapisto!? ;) Z Anglie je sice levnější poštovný ale zase tam ten představec stojí tolik, že už při dvou kusech se to vyplácí z Belgie. Proto se ptám tady. Kapisto II!? ;)

Z toho Rakouska docela dobře vycházejí pláště – díky za odkaz.

0 0
              • vratan  

moj prvy prispevok bol o drahom postovnom. ono drahe naozaj je. kapisto? ale viem o co ti ide. peace :-)

0 0
        • Radek Broz  

V porovnani s cenama posty po republice mi to prijde docela ok.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.