Poradte pri vybere riaditok na XC

15 nepřečtených
  • Alex

Nazdar pani, uz nejaku dobu vyberam vhodne 58 cm riaditka na XC, ale stale sa nemozem rozhodnut :( Staviam bike na vahu, takze chcem co najlahsie, ale nie za tu cenu, ze sa zlomia.

Vyberam z tychto:

Easton EC70 125g karbon Amoeba Scud 155g Ritchey XC Pro 140g Easton EA70 145g Race Face Deus 135g Race Face Next XC 125g karbon Race Face Evolve XC 150g

Ritchey a Amoeba su lacne, preto ma lakaju. Poradte, ktore so spominanych budu asi najlepsie, alebo ci sa oplati kupit karbonove. Diky.

0 0
    • rich  

osobne by som volil RF Next XC → maju specialne titanove zosilnenie (ci to je to funkcne netusim :-))

0 0
    • Quake 9.0  

Co takhle Answer Hyperlite Carbon 125g 1590Kč?

0 0
      • Alex  

Vyzeraju dobre, dobra je i cena. Mas snimi nejaku skusenost?

0 0
        • Quake 9.0  

Zkušenost mám. Před Tím jsem vozil Syncros asi za 2000,– a je znát jejich měnší úhel. Jak jsem ale psal – dá se na to zvyknout. Vypadají fakt super, jen jsem zapoměl na jednu důležitou informaci. Bohužel nejspíš zásadní – nejdou na ně rohy. Z důvodu bezpečnosti. Já je nevozím tak mi to zas tak nevadí. Jinak z pevnostního a váhového hlediska bych šel u řidítek určitě do ZNAČKOVÉHO karbonu – BEZ HLINÍKU uvnitř!!! Řidítka se mi zlomily jednou (ne ty Syncros) a víc bych to zažít nechtěl. Karbon vzhledem k vlastnostem je na lehká řidítka to nejlepší. Hliník chce opravdu pravidelně měnit.

0 0
    • MARIN  

Jsem spokojeny s Easton EA70. Ze zacatku mi jen trochu vadilo mensi ohnuti (tusim 3°) ale delaji se i v 5°

0 0
      • Quake 9.0  

To je pravda, že ty 2° jsou znát, ale jak říkáš, dá se na to zvyknout.

0 0
    • Daf  

Mam ty EC70 Jsou lehky tak jak uvadej a jsou tuzsi nez hlinikove.

0 0
      • tantobo  

Taky po nich pokukuju, moc se mi libi, ale mel jsem celkem obavu o tu tuhost, takhle to bude v pohode. Spis me zajima, nasel jsem je, ze se delaji jen do predstavce 25,4 a ja potrebuju oversize 31,8 mm, coz jsem nenase, ze by se delalo.

0 0
    • RomanH  

Ja mam ty Ritchey Pro, hmotnost sedi, jsem s nima spokojenej. Akorat nemaji 58, ale 56 cm.

0 0
    • náčelník  

Vzhledem k bezpečnosti a životnosti bych volil Morati. Těch pár gramů tě nezabije.

0 0
    • Lada1  

ja bych doporucil Syntace . ty uhlikove jsou u nich ale za pres 3 tis

0 0
    • Alex  

Tak to zatial vizera, ze zoberiem Eastony EC70, dufam ze ma nesklamu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.