• discover

cafte, potreboval by som vidlu (na meridu – kalahari 590) pre moju polovicku.povodne mala SR-suntour 60 mm, ktora po tristvrte roku definitivne skolabovala.Ak teda niekto mate na predaj starsiu vidlu so zdvihom do 100 mm za rozumnu cenu dajte pls vediet.prip poznate niekto nejaky bazar v Bratislave ??? do novej vidlice sa mi investovat nechce, pretoze do roka max do dvoch podla mna skolabuje aj cela jej merida…

0 0
    • Uža  

Sice to sem nepatří (dej to bazaru!), ale mohu ti nabídnout RS Judy XC model 2004 (nemá zdvih 100 mm), sundanou z kola po cca 300km.

0 0
    • Richie  

Jo RockShox JudyXL (dvoukorunka) za cca1500kc. Foto: www.riweb.wz.cz/…/novinky.htm tam pohledej clanek o repasi RockShoxe a v nem je fotka!

0 0
      • Richie  

Jo a do Blavy casto jezdim takze by nebyl problem s nejakou postou nebo tak…

0 0
      • my5tic  

Richie o tu tvoji vidlu rs judy xl bych mel zajem mohl by si mi poslat info(nenasel sem o ni nic moc na nete) zdvih,pruzeni tlumeni prumer…? hlavne jestli jde nasadit na authora versus2004 a jestli na ni jdou nejak nasadit v-breaky

0 0
    • Santus  

Manitou Axel Elite za 2000kc Rs Pilot SL za 3500kc maji v Brne u Hanaka http://www.velohanak.cz/

0 0
    • blue.sun  

Můžu nabídnout starší RS Judy TT, 80 mm, jednoduchá a spolehlivá věcička… cena minimální, protože mi doma spíš překáží.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.