Lehké dlouhoprs?áky na jaro a podzim

16 nepřečtených
  • Lister

    Chtěl bych koupit rukavky na jarní a podzimní výlety s teplotami kolem 10 st.C. Jelikož jsem někomu zanechal svoje zateplené windstoperovky volně k odběru na chodníku na naměstí, tak bych je využil i jako nouzovky při nižších teplotách, takže bych potřeboval elastický matroš pod které bych nacpal ještě jedny třeba z moiry. Cena tak kolem 600. Díky za každý tip

    0 0
    • Andrzej  

      a kde presne jsi je zanechal? dik

      0 0
    • Vrci  

      Mám windstoperky od Nike cena 700,–

      0 0
      • Pebe  

        Polednik Sport, WindStoper, 490,–.

        0 0
    • Daf  

      Ja pouzivam pletene za dvacku od vetnamcu :)

      0 0
    • RomanH  

      Jak pise Daf – klasicke letni kratke a pod ne bud za 10–20kc tenke pletene od Vietnamcu (ty jsem letos nahradil vlozkami do rukavic od Moiry – dostal jsem je k Mikulasi).

      0 0
      • Lister  

        Tuhle kombinaci používám běžně taky, ale není to úplně ono. To že to nevypadá nejlíp je mi celkem fuk, ale ty pletená rukavky mi končí přesně v místě stahování těch cyklistických a to mě pak tlačí kolem zápěstí. Navíc jak jsem psal utrpěl jsem ztrátu ve formě zimních poledníků tak bych je potřeboval využít i v zimě s teplou vložkou.

        0 0
        • Daf  

          Ja jsem kdysi taky shanel neco jako ty, ale bud se delaj nejaky windstopperovy, ktery jsou moc teply, nebo pak vylozene letni model ktery je zas az moc odvetranej. No dej vedet az neco sezenes. Ja vozim jen samostatne ty pleteny. Na zavodeni to neni, ale kdyz mas pohodlne gripy, tak jsou v pohode. Hlavne se v nich nepotim a zaroven je v nich teplo.

          0 0
        • Man  

          Ja mam tenke windstopperky od BBB a su v pohode aj v zime, aj teraz na jar. Aj ked, ak je viac ako –5, tak z kopca je v nich trosku zima. Obliekam si ich kym vyjdem z baraku a dole ich davam zas az v baraku, vtedy drzia najlepsie teplo.

          0 0
      • grafik  

        tuhle kombinaci pouzivam taky a bohate staci ;) /rukavky: cerny od Authora/

        0 0
    • MARIN  

      http://www.viva-sport.cz/…e_spring.php a ted pouzivam po bezkach jeste WSA od Polednika http://www.polednik.net/…zima_zs1.htm

      0 0
    • Luka  

      Na zimu mam windstopperove od Kellysu (cca 500,–) a dovnitr rvu jeste fleeecove vnitrky od vietnamcich rukavic. Na jaro totez jen bez pridavne vycpavky a na teplejsi ale porad studene pocasi dlouhoprstaky od Luise Garneaua (cca 790,–) :)

      0 0
    • Lister  

      Tak jsem včera a dnes absolvoval dvě vyjížďky při 2 a 5 st.C v letních rukavicích a pod něma pletené prs?áky a pokud mám být upřímný tak to bylo naprosto v pohodě. Už jsem byl přesvědčený, že žádné takové rukavice nepotřebuju, ale pak jsem vyzkoušel tyhle dvoje: http://www.bikecentrum.cz/images/img.php?… http://www.bikecentrum.cz/images/img.php?…

      Ty první mi perfektně sedli a ve skutečnosti vypadají mnohem líp. Oboje je kombinace nefuk na hřebech prstů, a mezi prsty nějaký normální matroš, dlaň je kůže. Navíc mám skvělou zkušenost s těmi výztuhami na prstech. Podobné výztuhy na jiných rukavicích mi jedou zachránily prsty. Ty druhé jsou taky dobré, ale ta žlutá se mi vůbec k ničemu nehodí. Nakonec jsem odolal a nekoupil. Teď budu dva fny v práci, tak doufám, že až si pro ně půjdu, tak tam už nebudou, rptože bych asi neodolal :-)

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce