• pos3k

    Mam otazku pro „klienty“ CASRI :-) Kdyz jste byli na testu (laktatova krivka,spiroer­gometrie) meli jste vlastni bike ci jste jej prodelali na rotopedu (bo na behaku ci padlu:-) ? Co je lepsi? ** V pripade sveho bajku **, kdyz vlastnite jak silnicku i MTB, volili jste silnicku nebo MTB? V pripade MTB byla nutna vymena plaste (slick)?

    ** V pripade rotopedu ** nejake negativa?

    Osobne se tam chystam, mam pouze MTB, toho casu jeste ne v Pze (obuti Ritchey Z-max 2.1 pripadne Ritchey Speed Max 1.9).

    Dik za rady a ** zkusenosti **. Zdar bajk

    0 0
    • Daf  

      Staci vzit jenom ram, protoze kola nepotrebujes. Je jedno jestli silnicni, nebo MTB. Je nepochybne lepsi zatezovy test absolvovat na kole nez na padlu to da rozum ze :)

      0 0
      • pos3k  

        Dik. No jestlize pritahnu bajka do Prahy, tak sidlim v laborce v Dejvicich (to je kousek). Trosku nechapu to tam maji nejakej special trenazer na ram? Sundaj se jenom kola? (co vidla, retez) Se mi nechce vsechno shazovat v laborce :-(

        0 0
        • Daf  

          Je tam specielni tenazer. Retez ale budes potrebovat :) Proste na tom trenazeru je kazeta i rychloupinak na zadni kolo. Vidlici upnes taky pomoci rychloupinaku. Proste sundas jen kola nic vic nesundavej :).

          0 0
          • Jenca  

            tak to abych si vzal sebou i naradicko ne? na poladeni prehazky nebo co tam maji za pastorky? deviti ci osmi kolo nebo sedmi?

            nebo jen jedno kolecko

            0 0
            • Daf  

              Jedes stejne porad jeden prevod. Ja jsem nic stelovat nemusel. A kdyby tak to prece doladis z riditek.

              0 0
              • coeboy  

                Byl jsem tam zrovna dneska u dr. Martínka. Mimochodem naprosto kvělej přístup od něj, veselý „holky“ u trenažeru, na ukončení vysvětlovací debata,.. Je úplně jedno jestli pojedeš na horským nebo silničním kolu (popis trenažeru viz. nahoře), nezapomeň ručník a mýdlo do sprchy po testu, tretry do tvých pedálu a kra?asy s trikem na sebe.Nově tam teď v ceně laktátové křivky měří i procentu podkožního tuku.

                0 0
                • pos3k  

                  Diky. Jenom dovysvetleni: mel si svuj bajk? (jestli jo, montoval si to az na miste, ostatni upevneni delaji oni predpokladam). Celkova doba testu, pravdepodobne se budu muset vyparit z laboratore. hygienicke potreby vezmu, bohuzel triko bude z Moiry, nejak se po tricku b-f zaprasilo :-)

                  0 0
                  • Vrci  

                    Je tam asi pěti nebo sedmi kolo to už nevim, ale C 10 tam šla bez problému. Kolo svoje – silnička. Počítej tak 45 min až hoďku. Já když tam jel tak jsem měl kolo bez kol – přivez jsem ho v kufru. A ty dva rychloupínáky snadno utáhneš.

                    0 0
    • Meesha  

      Myslite, ze ma cenu ten test delat na fullu?

      0 0
      • coeboy  

        to bych nedoporučoval, protože důležitý je i výpočet výkonu ve watech, tak a? se ti energie neztrácí v pružení…

        0 0
      • Darkson  

        na mě a mý AC koukali trochu divně, ale dotáhnul jsem pružení i tlumení a jelo to. však jsem taky Martínkovi říkal, že nechci bejt ani Absalon, ani Martinez a on to pochopil:-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.