• Cejlon

    Jeli jste někdo v loni tento extrémní závod?Pravda,ono by to tak hrozné nebylo,nebýt asi čtrnáct dní trvajícího deště.Jestli to někdo jel,jak se vám parkovalo na tom fotbalovém hřišti?Dojmy,po­city?

    0 0
    • TinkTink  

      Jo jo…jel jsem to po tom co vsichni kolegove vzdali vubec start :o))…jo..je fakt ze mokry jsem byl sto metru po startu, ale co :o))

      Ja bych se vubec neobaval to nazvat extremnim…extremni to bylo… :)

      Parkovani – no to byl uplnej narez…parkovalo se v malem jezere ktere melo skvarove dno :o)…ale bylo to super – skvele se tam slajdovalo s autem :)

      dojmy – dobry…letos to ma pod zastitou jiny sponzor… pocity – no bylo to husty…jedu zas.

      0 0
    • TinkTink  

      Tu je naky clanek – http://www.bajk.cz/…a/clanek.asp?…

      Ja jsem ten typek opirajici se o Meridu LRS :)

      0 0
      • Cejlon  

        Taky: jsme tam dojeli a nevěděli jsme na kterou stranu máme vystoupit z auta.Nad kotníky vody.Na startě jsem byl úplně mokrý,jestli někde bylo suché místečko,tak po startu na té asfaltce bylo vše doděláno.Tam jsem byl ještě optimista.Ale jak se sjelo s té asfaltky do lesa,tak to začalo mnoho lidí otáčet-fakt po náboje ve vodě,řetaz mazal vodou,písek,hnus­.Před cílem jsem dvakrát spadnul-taková malá kaluž,jsem si myslel,že ji projedu jako těch tisíc předešlých,rozjel jsem to a le zustalo mi v ní přední kolo zabořený až po véčka a to jsem si poprvé na závodě hlasitě a nespoutaně zanadával:-))Ještě se vyškrábat do toho slizského kopečku před cílem na potokem a bylo. Přiště jedu!!! Dojels jsi docela čistý:-) Ja neměl blatníky:-))

        0 0
        • TinkTink  

          To byla uplna bomba – nekolik kilometru ve vode po naboje kde normalne je krasna pesinka… :o)))…to jsem nikdy nezazil :)…doufam ze letos to bude lepsi, ale je to vlastne fuk bo na ACcku to dam levou zadni i kdyz pomalej :o)

          Bez blatniku? No…to muselo byt husty :o)

          Kolikrat jsi spadl dohromady? Jenom jednou? :))) Ja se krasne rozsek kousek od baraku nad vizovicema… :o)

          Jedno ale vim – jet to na HT, tak to nedojedu.

          0 0
          • Cejlon  

            Před cílem jsem se katapultoval v tý kaluži a asi o 300m dál se mi to smýklo na kořenech a položil jsem se jen tak symbolicky na bok.Prošlápnul jsem do prázdna a bylo to.Potom už jsem odevzdaně pustil pár lidí před sebe,protože jsem toho měl opravdu dost.Brzdové páky jsem měl až na řidítkách,špalky úplně sjeté,řadil jsem už jen přesmykem,protože přehazka už ne e.Řetaz šel do koše.

            0 0
    • ananas  

      czus, taky jsem loni absolvoval tento závod, docela jsem se divil sám sobě že jsem to vydržel až do konce, jinak stálo mě to řetěz, samozřejmě brzdové špalky sjeté na železo , no a v nových ráfcích docela slušný důlek, jinak tra? bude za sucha určitě docela jezdivá. Ten parking byl fakt děs, příště beru gumáky -:)

      0 0
    • grafik  

      Zajel jsem se tam loni kouknout jen jako ‚pozorovatel‘ a musel jsem smeknout pred vsemi co to dojeli. Proste: „byl to narez“ . Letosni rocnik se asi nekona, nenasel jsem nikde propozice.

      0 0
      • Cejlon  

        No, ten závod se pravděpodobně nepojede,protože pro Procházku je obtížné organizovat to na takovou vzdálenost.Nebo něco v tom smyslu.Myslím,že jsem to četl na stránkách Šelasportu.

        0 0
        • grafik  

          Jo, po zavode se tak vyjadril, ale s tim, ze vsechny organizacni prace v pristim rocniku provede jeho zastupce, ktery to ma do Luhacovic bliz. Tak nejak si to pamatuju.

          0 0
          • Cejlon  

            Jestli bude panovat takové počasí jako minulý rok,tak vezmu starého bika a jedu kategorii Oldtimer bike.Než jsem své kolo dal do provozu schopného stavu,stálo mě to 2000kč. Tento závod mi dal asi nejvíc ze všech,které jsem doposud jel:-))

            0 0
            • grafik  

              to ti verim. Mam par fotek z cile a takovej marast, ve kterym se to jelo jsem snad v zivote nevidel. Bych rek, ze letosni rocnik se asi neuskutecni.

              0 0
      • ananas  

        czus, v seznamu bikemaratonu jsem našel toto 4.6. 2005 CRAFT BIKE MARATON a odkaz na sportovní centrum Radostova http://www.radostova.cz/, ale tam jsem žádné propozice nenašel !!

        0 0
        • kovar  

          mailoval jsem tam, a odpověděli mi obratem, že Craft marathon se konat bude, 4.6., info se prej na webu www.radostova.cz objeví začátkem dubna, což je docela pozdě, což?

          0 0
      • TinkTink  

        Letosni rocnik se kona, ale ma ho pod zastitou uplne nekdo jiny, tak jim fandim a jedu.

        S tim prochazkou to mimochodem nebylo jenom jak se proslycha…hehe…ale bylo to uplne jednodussi…ale to je fuk.

        0 0
        • dYvY  

          Craft Bike Maraton, plánovaný na 4.6.2005 se nekoná. Byl zrušen z organizačních důvodů. V příštím roce bychom rádi Bike Maraton znovu uspořádali.

          0 0
    • Kalous  

      :))) Taky jsem jel, dobře si na to pamatuju…:) Dorazil jsem již v PA, ráno vše mokré, parkoviště peklo, že pojedu jsem se rozhodl asi 15 min. před startem, stihl jsem to akorát na výstřel :) Na poslední občerstvovačce mi musela tech. pomoc vyměnit špalky, předtím jsem brzdil tretrama o zem :) Taky řetěz odešel…Ale jsem rád, že jsem se odhodlal a dojel :)

      0 0
      • Corbett  

        Všechny co tu hrůzu dojeli do konce obdivuji. Ta tra? je super, celkově je to super poježděníčko, ale i když na kole jezdím rád, na něco takového jako se v loni jelo v Luhačovicích bych si netroufl. Možná by mi nebylo líto ani né tak mé maličkosti jako mého kola. A klobouk dolů těm co to projeli.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.