• tradic

Nevite nahodou kde maji zapasy Ligy mistru online? Dneska v praci nocuju, a zrovna hraje muj klub (Real Madrid) :)

0 0
    • zac  

www.scotprem.com klikni na levo v sekci NEWS na Live scores, otevre se novy okno vyber fotbal dej si ligu mistru a muzs koukat… :)

0 0
    • BOREK  

no jesltli on-line video tak po netu to jde. Ja se budu divat:)

0 0
    • tradic  

Jezis von prohral (Real). Ja se na to vys**u. A ja na ne vsadil 5000,– idiot. No jo nic naplat, takovej je zivot :(

0 0
      • Lance  

Jak jim muzes v dnesni dobe tak verit?:)

0 0
        • tradic  

To vis, jsem Realista :)

0 0
          • mastihuba  

teď už spíš tragéd. :))) v úterý si jeden známej rval vlasy u Barcelony. :)) Holt je to kulatý.

0 0
      • yuvaa  

:-)))))))))))))))) som rad ze sme vam to dali, ale dost som sa bal po skusenostiach z poslednych rokov, real presere ligu vacsinou uz na jesen, v LM ledva postupi zo skupiny a potom sa zazracne dokaze pripravit na ten posledny rozhodujuci zapas co mu este ostal a postupi…nastastie juve v poslednej dobe tiez dost nepresvedcivy to zvladol, aj ked v prvom zapase boli radi ze to ostalo 1–0, inak stavil som sa s tromi kamosmi ze postupi juventus, ac milano a chelsea, skoda ze nie o 5000 (blby for, sorry)

0 0
        • tradic  

Ja si z toho tezkou hlavu nedelam. Prohral jsem i vic, ale na druhou stranu jsem vyhral i vic. :)

0 0
    • Medi  

No vidíš a máš po starostech.:-))

0 0
      • Lance  

No nevim, ja na jeho miste bych mel starosti,kde ziskat zpet ty prachy,ktere jsem tak blbe vyhodil:) Me by to mrzelo:) Ale zase pokud by Real vyhral......

0 0
        • tradic  

Presne tak. Pokud by vyhral tak by to hodilo nejakejch 17 000,– A to uz by mohla byt nejaka iksnulka od Sramu :) Jde o to se nebat a dat to. :)

0 0
    • Pebe  

ČT2 běží on-line tady /….mnul.cz/ct2

0 0
      • BOREK  

nevis treba Novu???

0 0
        • Pebe  

Bohužel, jenom ČT2, ale je to nějaké testovací vysílání a občas dost šumí :-(

0 0
    • Radek Broz  

Hodne debilni dotaz na b-f. Vic OT uz to snad ani nejde.

0 0
      • dalimil  

více tolerance…

0 0
        • Radek Broz  

Jsou hranice, za ktere nemohu zajit a jednou z nich je fotbal na b-f;-)

0 0
          • Lance  

kdyz sem hraval fotbal,jezdil sem na trenink na kole, coz mi prijde,ze fotbal ma strasne moc spolecneho s cyklistikou, jestli se od sebe neodviji:)

0 0
      • tradic  

Tak to necti a nekomentuj to. Ja jsem nerozvijel zadnou debatu na tema fotbal, jenom jsem se zeptal kde se to da sledovat.

Jeste se tu nevymenovali recepty :) To mi prijde na B-F debilni.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.