• goofy

Tuto sobotu sem byl lyzovat na moravce a narazil jsem tam na zajimavy planek trate pro kola. Podle nakresu to bylo stavene ala 4X-ka s ruznymi moznostmi prujezdu a s volbou vice trati. Nevite nekdo neco o tom? Je uz to postavene nebo se to bude depro stavet? A kde?

0 0
    • goofy  

tak uz sem si odpovedel sam, staci jenom hledat… tak te n park se depro bude stavet, a eshte to neni jiste… :( http://www.svinorky.cz/…projekty.htm

0 0
      • Andrzej  

jestli to dobre chapu, tak to neni az od vrchu, ale jenom z pulky sjezdovky, nenapada te proc?

0 0
        • goofy  

no tam pak zacina les a takova prudshi cast, tak at nemusi kacet les asi… stejne by na to nedostali povoleni nejspish, jinak mohli udelat tu sjezdovku shirshi…

0 0
          • Andrzej  

no, ja to tam neznam, budu se tam muset zajet podivat

0 0
            • goofy  

no ono to tam nikde neni poradne vyfocene, ale jak najedesh www.svinorky.cz tak na te hlavni strance je takovy nejaky zmrveny pohled na svah a po prave strane tam zacina les. tak tam asi by to melo zacinat, myslim… ono tam se i konci jezdit, jak je malo snehu a navrh uz se nejezdi… je tam takova mezi stanice…

0 0
              • Andrzej  

to je skoda, nevyuzit cele prevyseni vleku, to by chtelo nejak na to tlacit, aby byla i nejaka trat v lese (i kdyz s ekologama to asi bude tezke…)

0 0
                • goofy  

je to shkoda no, ale holt to soudruzi tak vykutili, tak uvidime no… snad to aspon postavi… eshte by tam totiz mohla byt varianta tahnout to tou levou odbockou toho kopce. stejne uz to v jednom miste krizi vlek, tak muze klidne ve dvou,ne? a tam ta cast svahu se vubec neupravuje a skoro nikdo tam nejezdi…

0 0
    • Pavlos  

Takze chtel bych se zeptat jak to vypada ve svinorkach da se tam pojezdit takovym lehkym stylem tzn objet skok prekazku kdyz si clovek neveri( se bojim no :D )je to hodne prudke? da se to sjet na enduru? jsou tam hravejsi pasaze nebo jenom uaaa dolu a skoky?

na www.svinorky.cz jsem byl nejsem z toho moc moudry;)

pripadne kdyby nekdo pristi nebo nejaky viked mel v planu jit pojezdit dejte vedet;)

0 0
      • Black knives  

Dá se to jet na enduru. Jel jsem to,nejsou tam žádné DH problémy,co by nešly. Jen,Javorový je na pojezd určitě lepší. Tedy,když jde o možnost vyvést se lanem.

0 0
        • Pavlos  

javorovy muze byt taky Ale mam strach z toho at se mi na lanovce nezrusi vidle:(

ve svinorkach nejni lanovka?

0 0
      • pitos  

Dá se tam docela pojezdit,já tam byl včera v den závodu a jak měli chlapci pauzu tak jsem jezdil já:) Co neskočíš objedeš,jako vždy. A dokonce jsem byl u toho zachycen fotografem:D

0 0
        • ota  

pěkné.chystal jsem se tam v neděli na kukačku bez kola s dětmi,ale byl jsem přehlasován prckama na cosi jinde.s kolem jsem tam byl nedávno,leč nepojezdil jsem-vracel jsem se okolo z hor a jel raději na Skaličák,viděl jsem jen pasáž 150 nad tou chatou dole.objíždět se bude dát-letos tam rozhodně chci.nechceš tam na podzim vymyslet vyjížd¡ku :-) ?

0 0
          • pitos  

ahoj,na podzim se může něco vymyslet.

Tam bych se ale déle zdržovat nemusel,spíše tak na ukončení vyjížďky. Když chci zajezdit jen z kopce tak Javorový je alespoň pro mě daleko lepší.

0 0
            • ota  

čau,tak nějak jsem to myslel,cestou domů.mimochodem,Mar­ty není ďábel jen na kole,ale i v autě!v sobotu mě pěkně poškádlil,donutil mě změnit jízdní pruh v křižovatce. Felicie vrs. Lapierre,tam je vítěz jasný,nemělo cenu se přetlačovat :-).rozhodně jsem je rád viděl.snad to někdy zase klapne

0 0
              • pitos  

Tuto sobotu? V sobotu totiž odjížděl na Gardu,tak to musel asi jet na autobus. Jel testnout novou přilbu:)

0 0
                • ota  

jj,v sobotu,kři­žovatka u Kaufu u autobusáku,za­troubil a zahlásil,že mi dodá adrenalin :-) já valil na vlak a na Lysou,oni odbočili na Suchou,asi.spěchali a já taky,tak na kus řeči nebyl čas.cca 13,30 h.mohl by pak někde dát fotky z Gardy,tuším,že ty standartní notoricky známé pěšiny co jezdí všichni nějak vynechá.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.