konec? NorthShoru na Šibáku v Lysý nad Labeb

34 nepřečtených
  • Tomcat

    Měská policie zdemolovala nikoliv odstranila lávky a dirty v lokalitě Šibák u města Lysa nad Labem. Nemělo to tam co dělat a byly na to stížnosti. Pro upřesnění jedná se o bývalou skládku neznámého odpadu v bývalém vojenském protoru Milovice/Mladá. Takže naše činost hodně vadila ;-) Taková dezká skládka oni tam ještě dělaj bordel.

    0 0
    • Sirenna  

      Ty voe to si delas predel!!!

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Hlavne, ze jsem se ptal lokalu, jestli nemaj problemy s lidma nebo uradama. Prej ne. Tak fakt nevim. Ale s dirtama se asi nikdo bourat nebude, ne? Meli by udelat vsechny odrazy hlineny a je to. Je to skoda, kdyz udelaj kus prace na skladce a… Zase je fakt, ze s tou posledni lavkou viditelnou ze silnice to prehnali. Takhle na to vetsinou prijdou. Ono to nikomu nevadi, ale kdyz je to videt z auta, tak si stezuje kdejakej pupkáč. Hlavne lidi co nemaj co lepsiho na praci. Mozna az jim zacnou otravovat v centru mesta, tak s tim zacnou neco delat, ale spis zesilej hlidky nez by dali povoleni.

      0 0
      • Sirenna  

        Ale dyt je tam jenom prijezdova cesta k nejakymu objektu, ne? Neni to prujezdny, tak kolik aut tam za den projede? (oprav me jestli se mejlim)

        0 0
        • Pá-dlista1  

          A v tom objektu delaj lidi z mesta co znaj lidi… Krom toho je to hned na kraji prvniho lesa, takze o pejskare a prirodychtive mestaky neni za hezkeho pocasi nouze. Kazdopadne jsem rad, ze jsem tam byl, kdyz to bylo na vrcholu :) I kdyz sem se tam tak blbe zrakvil:)

          0 0
          • Sirenna  

            Nj, lidi sou hrozny drbny........ Ja sem taky rada, ze sem tam byla, ale ta tvoje rakev!!! Jeste ted me v noci desi :))

            0 0
          • Sirenna  

            Uz to tady maaam :)))))

            0 0
          • Tomcat  

            Jo, jo můžou za to „vycházkáři“ ale bylo to nádherný místečko. Jinak jsme navrhly aby se ten 5metrovej killer (dirt) jmenoval : „U zabitýho Pádlity“ ,nebo „Pádlidtů v skok“ , někdo přišel s: „Dlouhá míle“ případně „Long way home“, pak přišlo: „je ale debil“, „hovado“ , „to upad ne?“, ale to už bylo mimo téma :o) Jinak mám už vyhlídlou novou lokalitu a bude to hóodně zastrčený B-)

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Ono by to nebylo tak strasny, kdyby postavili normalni dopad, tak o 4 metry dal a ne hned 5 metru za takovym odrazem. Navic s megarozjezdem. Takhle pekne se nerozjedes snad ani na lavici ve Spindlu :)

              0 0
              • Tomcat  

                Vontam dopad byl? :-) Takhle pekne se nerozjedes snad ani na lavici ve Spindlu :)… Přesně, šel si jak Červajs. Ale uznej že na tom hardtailu si největší HC celího okresu B-)

                0 0
                • Sirenna  

                  Dopad tam nebyl, teda pokud nemas namysli tu malinkatou hromadku, podobnou dopadu :)) A stim HC hardtailriderem celyho okresu souhlasim :))

                  0 0
                  • Tomcat  

                    Škoda, že nebyl fo?ák , ale nějaký fotky a videjko snad napamátku máme.

                    0 0
    • Tomcat  

      Teda čekal sem, že někdo z ET bikeez projeví soustrast pazůtalým ,ale tenhle threed je koukám jen „rodinná záležitost“

      0 0
      • Mox  

        Tak tedy upřímnou soustrast, vím jaké to je když ti někdo zbourá lávky :(

        0 0
      • Radek Broz  

        Dostal jsem se k tomu az ted. Takze za ET Bikez projevuji nejhlubsi soustrast:o((( Uz to ve me zase vre a bude to asi pekne dlouhej prispevek:o))) Chapu, ze takhle nicit skladku neni hezke a mestska policie si taky rada kopne/pokara nekoho, kdo prechazi40 metru od prechodu, jelikoz to ma proste bliz/nema „lapace necistot“, ackoliv uz davno nic takoveho na biku mit nemusi… ach jo, je to vsude stejny:o( Ale pokud stavite veci viditelny ze silnice, zbytecne tim provokujete – my i na LEGALNE postavenym Hammertrailu presunuly nektery monstrozni lavky dal do lesa na radu lidi, od kterych to mame povoleny (i ty maji svy nadrizeny a nevite, kdo z prudilu je zna). Taky bych mohl vypravet o lidech, co sice nikam nevolaji ci nepisi, ale zase nejsou liny lezt do kopce se 60° stoupanim, aby pod dopady nastrazili nejakou tu spicatou kladu, natahli gumu mezi stromy, vjodne pohodili smrcek, nastrazili strepi ci alespon neco rozkopali (Sopka cely lonsky rok) Az tam jednou nekoho potkame… (jezdi nas hodne a vetsina je silnejsi nez ja:o) ) Doporuceni pro priste – zalozit klub (vase vyjednavaci pozice se v ocich uredniku tak zestonasobi), udelat nejaky podklady (planky, popisky, fotky) a zahrnout uredniky tim, co chteji slyset – ze je to nic nestoji a musou rict, ze delaji neco pro rozvoj sportu, pro mladez…blablabla a proste je donutit, at vam to nekde povolej legalne. Vandalu, co vam to budou nicit se, pokud to bude nekde blizko mesta, nezbavite, ale mestska policie jim v tom nebude asistovat.

        0 0
        • Radek Broz  

          kdyz na to koukam, stydim se za svuj pravopis…

          0 0
        • Mox  

          Ty co jsme staveli tady v LBC v Lidovych sadech, byly pekne zastrcene, ale nejaky lesak evidentne neunesl fakt ze byly pridelany 230 do stromu :)) Takze tam kam dosahl je zboural ale jedna lavka prezila, asi se boji vysek je totiz postavena tak ze na jednu stranu je to ctyri metry a na druhou sest :) Jsem zvedav jak dlouho to tam v takovem stavu vydrzi, mam to nafocene, tak o tom nekdy napisu. Dokonce se to pry resilo i LBC radnici :)) A ja myslel ze se tam nic mensiho nez multifunkci hala od spriznene firmy Syner za 750 milionu nedostane. Jsem se mel prihlasit a byl bych slavnej :)

          0 0
    • ferda  

      Ahoj,kde to presne bylo? Ja nedavno byl u Milovic jezdit na nejakych lavkach a i dirty by se nasly.Bylo to na kopci u byvale raketove zakladny s jednou hubenou hodne vysokou(40m) vezi + 2 mensi siroke na rakety.To bylo ono ? Moc to tam neznam

      0 0
      • Tomcat  

        Asi to byl Šibák, ale silo je truchu vedle( 500m?) V okolí Milovic a v Milovicích toho je víc. Jak lokalit kde se jezdí, tak těch raketovejch sil. Mordovi rokle , Bejvalá Motokroska, Šibák, tankodrom …atd.. O sobně soudím, že je to tak roztahaný, že se všichni lokálové se ani neznaj. Já patřím ke skupině kolen Milovický bikrosky.

        0 0
        • ferda  

          Hm tak to nebylo ono … tohle bylo hned vedle sila,max 150m … odrazy na dirtech byly postaveny ze dreva a tak cistou truhlarskou praci nemame doma ani nabytek,fakt hezky to bylo,mozna ze jeste je:)Dopad byla hlina. Co udelat nejaky sraz vsech lokalu ? Na bikrosce jsme take zkouseli jezdit, ale bylo tam moc bahna a tak jsem dal jen prvniho velblouda.

          0 0
          • Sirenna  

            Podle podle toho jak to popisujes ta lokalita sedi:))

            0 0
            • ferda  

              jeste tam byla takova siroka lavka ,asi ve vysi ramen, ktera vedla do pulkruhu a pak z ni byl seskok ..kdyz jsme tam byl, napadlo me, jezdit to obracene a udelat vyskok na lavku,ale mel jsem spatnou ruku z bikrosky :( Uz nic nerikam, snad fotka by to vyresila a tu nemam.

              0 0
              • Sirenna  

                Ja myslim, ze je to ono:) takova lavka tam byla!

                0 0
              • Tomcat  

                Jo tak to bylo ono,

                poslední varianta byla dvě lávky, jedna mini rainbow ,malá houpačka , 4 gapy , 4 dirty , drop , štosovák ala Všenory a malej sjezdík, pár malejch kickerů. Jinak na rozbahněné bikrosce se nejezdí. Jednak se na to nejde pořádně rozjet takže se rozštípeš, za druhý kdo pak to má upravovat (dráhu). :-) Novej plán je vytvořit něco okolo Mordodejch roklí je to tam docela z kopce a zastrčený. Spíš to bude něco pro freeride. Jinak tam byly opravdické sila pro rakety s jadernejma hlavicema. Hangáry pro takovej ten “malej“ náklaďák s pěti nápravama a už zasypaný šachty.

                0 0
                • ferda  

                  Hm tak to je skoda… neznas tam nahodou Maru,co jezdi na pevnym cernym ramu od Franty a vidli dvojkorunkou Kangaroo ? Ja tam byl jen jednou na celoperu od Norca a par kluku jsme tam potkali,pamatuji si na jednoho,mel pevne Haro s kotoucema co nebrzdi :)

                  0 0
                  • Tomcat  

                    Na kole vod Franty v okolí (okruh 15km) nikoho neznám. Jediný Kangaro RedSoil (po Kurandový) jezdil Stýblo(Stybor?) ze Sadský. Tam byli kdysi taky dropy. A Máru taky ne, takže jak sem řek, všichni lokálové se ani neznaj. Ten na Haru byl asi Karel z Milovic. Je to bikrosák(freestyle a dirt) tak na brzdy moc nehledí. A pokud máš fulla vod Norka tak sme se ještě v okolí Milovic nepotkaly, jediný Norkové který u tu sou je Maňasův Seskoč a Sirénnin 4-Hun.

                    0 0
    • Tomcat  

      Naštěstí Lysá funguje dál www.skoky.unas.cz

      0 0
      • xentar  

        ses po dvou letech vrátil ze zanzibaru a všechny svoje starý dredy tlačíš nahoru?

        0 0
        • Tomcat  

          //se po dvou letech vrátil // máme rok kolik?

          To me připadá jak se me kolega zeptal …v kterém roce slavíš narozeniny… 8-|

          0 0
          • xentar  

            tak po čtyřech, v jinejch dredech, který si takhle blbě vyhodil na horu byl i rok 2006… proč takhle blbneš?

            0 0
    • los_tomanos  

      To je v pi.i, sice sem tam byl jen parkrat a naposledy tak loni v lete. Je to fakt skoda :(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.