• Boss

zdravim, mate nekdo zkusenost s temahle dratama, resp. co snesou ? Nejezdim zadne silenosti, jen les, sjezdiky radeji pomaleji. Spis mi jde o to, ze mam 85kg a jezdivam s kolem i na dovcu do zahranici. To pak mam na zadnim kole i 25kg bagaze, takze celkem i tech 110kg. A ne vzdy jedem po silnici, nekdy je nutno vzit za vdek i horsi lesni cestou. Muzu je bez obav pouzit i na zadni kolo nebo radeji zustat u klasiky DT 2.0mm ? Jo planuju to na DT Onyx + rafky DT XR 4.1D. Tedka tam mam Ritchey OCR comp a uz nejakych 4000km bez problemu. Diky

0 0
    • tutite  

zdar. Na nábách DT 240 disc jsem tyhle dráty vozil 3 roky a ani jednou jsem je nemusel centrovat. Hmotnost 80 kg, ještě ráfky – Mavic 317 disc. Nerozmýšlej a ber.

0 0
      • Boss  

Dik. Jeste dotazek. Jak jsi spokojenej s tema Mavicama 317 disc? Maji je na www.bike-eshop.cz za peknych 590,–Kc takze se stale rozmyslim jestli jit do tech DT Swiss XR4.1D nebo usetrit a vzit ty od mavic. Na www.mtbreview.com docela dost lidi tvrdilo, ze jsou moc mekky a praskaj…

0 0
        • tutite  

to boss. Měl sem to vypletené od Bottica, za tu dobu sem na to nesáh. Bez problému. Je pravda, že nějaké ráfky téměř identické jako Mavicy praskaly, ale nebyly to originály, nebyly svařované atd. atp. Zdar.

0 0
    • Bleda tvar  

na Vckach nebo kotoucich?

0 0
    • Vilém  

Ja bych tam dal Sapim.Jsou pevnejsi.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.