• tutite

    Nevíte někdo, kudyma má vést nová trasa? Díky.

    0 0
    • tutite  

      MTB samozřejmě.

      0 0
      • kovar  

        zkoušel jsi napsat pořadateli? Vím jen to, co bylo v letáku, který nabízeli na SportLife. Matně si pamatuju: že nebude Rožnov, místo toho po startu z Frnštátu výjezd kamsi směr Velký javorník a pak po vrstevnici na Radhoš? na starou trasu. Dále nebude Smrk, místo Smrku se trasa bude motat kdesi kolem Martiňáku, no a místo sjezdu do Dolního rozpitého bude sjezd do Frenštátu, nevím kama.

        0 0
        • tutite  

          dík, to jsem zvědavý, ten Smrk mi ale bude chybět, zasr..ochraná­ři. zdar.

          0 0
          • ROMAN_BIKE  

            no já slyšel, že prý v nějakých novinách psali, že prý nějací studenti ekologické fakulty (snad z Olomouce) tam našli nějakou kytičku, či co a to vedlo k tomu, že prakticky celý Smrk označili ochranáři (navím při jakém jednání, a kdo to shválil…???) do vyššího pásma CHKO a tím pádem se tam prý nesmí ANI běhat na běžkách v zimě po těch asfaltových vrstevnicových cestách!!!! Což už je vážně fakt moc… prostě klasický eko-terorismus…

            0 0
            • TinkTink  

              Na rocniku 03 jsem na Smrk nesl bajka z jedny strany…ne tama kama se melo jet na Drtici…ten kopec je uplne moc krasny…

              Co muzeme delat proti ekologicke tiranii?

              0 0
              • kovar  

                Ujet ochranářovi. Ale mě by spíš zajímalo, co mohu dělat proti betonové a asfaltové tyranii.

                0 0
                • ROMAN_BIKE  

                  proti ekologům – to nevím proti KČT a jejich snaze zakázat „pěší“ stezky bikerům – možná se proti nim sdružit… proti betonu a asfaltu – nevim Tinku, co přesně myslíš, ale jestli neustále větší počet asfaltových cest v lese, tak tohle mě taky dost štve! Vždy? tam, kde dříve byl pěkný povrh, hlíněný, nebo vysypaný kamením a časem ujetý lesní technikou (že se po tom zase dalo pěkně na biku jezdit, tak najednou si tam České lesy (nebo kdo?) postaví asfaltku. Jetli to tak půjde dál, tak to už budeme moci vyměnit biky za silničky… :-/// Je to hnus, příroda má zůstat přírodou, se vším všudy, tj. bez asfaltu. Takové to – zakážeme tam vjezd bikerům a uděláme si z toho asfaltku, to už je vrchol všeho…

                  0 0
                  • Belial  

                    Taky mně to přijde ujeté. U nás udělali okolo Bečvy asfaltku, dřív tam byla krásná úvozová cesta. Teď tomu říkají cyklostezka a chlubí se tím v každých novinách. ASFALT a BETON pryč. Jinak turisti by se měli tolerovat. Zákazy sice porušuju, ale pokud vidím rodinku s dětma jak si mašírujou lesem, vždycky se snažím být ohleduplný. Každý třeba nechce být ******** od bahna :-)

                    0 0
            • Andrzej  

              byl sem tam v nedeli s lyzema, a bezkovaci stopy byly snad na vsech cestach co sem prechazel cestou nahoru, zakazat ty bezky-to je snad jenom drb, a na kole na vrchol nejezdim

              0 0
            • Daník  

              Ještě že ho nepoškodila ta těžba, co z něj udělala druhou „Lysou horu“.Na některá místa museli pro novou výsadbu navážet hlínu, jak to přejela po těžbě vodní eroze. Vždycky to člověka potěší, když narazí na nějaký smysluplný zákaz vjezdu cyklistům a tam vyježděné půlmetrové koleje od těžařů.By mě zajímalo, kde vzniklo to obecné povědomí, že cyklista je pro přírodu horší než mor.

              0 0
    • Corbett  

      Na Beskyd nemám zrovna nejlepší vzpomínky, v roce 2003 jsem z něho byl ještě dva týdny nemocný, ale pokud se letos pojede přes Velký Javorník, tak proč ne, tam je také pěkně. (i když Smrk je Smrk a ten sjezd, měl jsem ještě elastoměr vidli, paráda) ale jel to i borec na trekingovém kole s pevnou vidlí, to byl kapr.

      0 0
    • Rolei  

      Je někde na netu o této akci něco psáno? Myslím kdy, kde, co a jak?

      0 0
      • kovar  

        prý během 14 dní budou infarmace v http://www.beskydbike.cz

        0 0
      • kovar  

        tak už je to tam. TAk tohle jsem fakt nečekal. A tu naprosto šílenou mapu 90km trasy od KČT jsem nějak nepochopil.

        0 0
        • blick  

          to seš příznivec Shocart či co? mapa je , ale šílená, to ti dávám za pravdu, ale je to spíš otázka vyznačení tratě na danné mapě – něco by s tím měli dělat, vypadá to jako by jim dopsala fiksa..... Jinak považuju mapy od KČT mnohem lepší a hlavně přesnější než duhový Shocarty

          0 0
          • blick  

            tak už ji chápu, to to trvalo.. :o) co znamená ta modrá tlustá čára..?

            0 0
          • kovar  

            Shocart dělá pro weby marathonů pěknější mapy, nebo ne? off topic: Jinak KČT mapy už nepoužívám a nekupuju. Takže nemohu hodnotit. Ale používal jsem kdysi, když nebyla jiná možnost – zakreslené neexistující cesty a nezakreslené existující cesty a blbě zakreslené existující cesty atd mě odradily od dalšího používání.

            0 0
            • blick  

              pro weby maratonů má Shocart opravdu hezčí mapy, v tom s tebou souhlasím (i když mapa na BeskydTour je jen blbě naskenovaná), ale pokud podle mapy jezdíš na vyjížďky, tak je KČT jednoznačně lepší – v mnoha případech v Shocartech jsou pěkný kiksy a nepřesnosti, např. Kralický Sněžník od KČT je v poho, ale od Shocartu, kdybych to tam neznal,byl bych býval zabloudil – jedinou výhodou se může zdát více značení cyklistických stezek, ale ty stejně nejezdím neb jsou z větší části po zpevněných cestách a to mě neba Co se týče zakreslených neexistujících cest, je to otázka hlavně starších map, který jenom obtáhli z vojenskýho kartografickýho ústavu a nestarali se zda-li je stav aktuální.

              0 0
        • mm  

          bude to celorocne znaceny jak treba drasal, nebo mam mimo termin zavodu smulu?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.