• BB

nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi PC 14 a PC 1600. Na konkurenčním fóru jsem se dočetl, že pc 1600 není primárně určen na bike, ale nevím proč. Mě se zdá určení úplně shodné. Dík

0 0
    • TinkTink  

Hmm…to jsem psal ja – a ja to kdesi cet…se to tu prave snazim najit a nak nevim kde…?

Hem…kazdopadne…bych se nebal pouzi 1600 na bajka…ale nevim, k cemu ti bude napr:

• doba oddechove faze
      • spalene gramy tuku
      • odecitaci stopky

To pak spis fakt vic vypada na naky fitnes apod…

0 0
      • BB  

jasně, ty funkce jsou celkem na nic, šlo mě o to, zda ta PC 14 např. neumí kódovat přenos, aby se dalo jezdit v peletonu a nedocházelo k vzájemnému ovlivňování údajů.

0 0
    • Bohus  

Bracho ma PC 1600 a ja mam PC 14. Prakticky rozdiel je iba v tom, ze PC 1600 ma navyse meranie casu straveneho v jednotlivych pasmach. PC 14 ma zase navyse zobrazovanie percenta aktualneho tepu voci maximalnemu. Ale PC 14 som kupil za 1.900 Sk a on PC 1600 za nejakych 2.500 Sk. Obidva maju drziak na riaditka, tak nevidim dovod, preco by sa 1600-ka nedala pouzit na bicykel.

0 0
      • BB  

dík, ty časové údaje o jednotlivých pásmech u PC 1600 mi připadají užitečnější, než ty procenta z max tepovky. Takže jsem s PC 1600 spokojenej.

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.