• Azagthoth

PLs, ktore pedale mam zobrat?Mam na vyber za 1400sk Azonic Fusion ale este som ich nevidel lebo nedosli,horcikove telo,cr-mo oska ale nemaju priemyselne loziska.Dalej Point Alien I zlacneny z 2900sk na 1400sk, dural telo , cr-mo oska a priemyselne loziska,za tu ceny myslim fajn alebo do tretice Author CNC za 1100sk, tiez zlacnene a to iste ako point (materialovo).Dik za odpovede

0 0
    • ojoj  

PRIMO SUPERTENDERIZER MAG 1090,– http://www.primo-usa.com/ nebo FUNN Soljam Viper http://www.velo-plzen.cz/cz/pro_funn.htm

0 0
      • Azagthoth  

eee,ja som myslel z tychto troch.Primo sa mi nepaci a FUNN neviem cy by sa dali zohnat,ale to je jedno lebo ja to potrebujem SURNE.Ale aj tak dik.Tak co, este niekto ma radu? :-)

0 0
        • ojoj  

FUNN napis na velo plzen

0 0
          • Azagthoth  

lenze ja som zo SR :-/ zoberem asi tie pointy

0 0
            • hanz  

prubni klidně aj ty artury…já s nima maximální spokojenost

0 0
              • Azagthoth  

pekny nazov – Artur – ale ja som si uz vyhliadol tie pointy, skor ma zaujima point vs. azonic,tie artury boli iba tak

0 0
                • hanz  

mě zrovna přijde že ten artur má lepší ergonometrii tý platformy než ty pointy, ale chápu že artur všeobecně je docela neoblíbená značka, mě taky nevoní, ale tydle pedále se jim fakt povedli.

0 0
                  • Azagthoth  

ja ked tam dojdem, prilozim si k bote artury aj pointy a uvidim,ale nieco na tych pointoch asi bude ked su take drahe (teraz po zlave stoja tolko co authory)

0 0
                    • Pá-dlista1  

:))) to spis sedi k tem Azonicum a zni to jako typicka hlaska jejich zakazniku :))) Jinak me taky sedi ty Authory, ale opustilo me lozisko :(

0 0
                      • TinkTink  

Kam slo? :)

0 0
                        • Pá-dlista1  

Nejdriv se zdalo, ze spolu s pedalem emigrujou z osy, ale po odsroubovani krytky se jeho pozustatky vydaly vstric svetlejsim zitrkum a rozkutalely se po pokoji.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.