Střed - čtyřhran s vnejším závitem

10 nepřečtených
  • JJ

Nevi nekdo prosim, jaky rozměr ma zavit na klasickym ctyrhranu s vnejsim zavitem? Takovej co se dava na Tesco kola:)

0 0
    • fousac  

osa z Olprana r.92 ma zavit M10*1,25 stejna byla i na zhruba stejne stary masine zn.Joko a nejakem noname z TW…

2 matky tady porad mam, kdyby si nahodou chtel.. ;)

0 0
      • JJ  

Diky,ja matky taky mam ale nekde doma… Jinak nejsem zadnej zpatecnik, ale vyrabim osu na jednokolku:)

0 0
        • Pá-dlista1  

Chapu. A mas v dilne kalkulacku s internetem, ale matice ne :) Jinak preju hodne stesti. Urcite to nebude posledni osa na jednokolku, tak si ten rozmer snad zapamatujes :)

0 0
          • JJ  

Nojo, na koleji nemam moc ani tu dilnu:) S tim, ze se ta osa rozlame pocitam, ale snad prvni zacatky po rovine vydrzi. A pak se priplazim k D.V.mu at mi jednu funkcni vyrobi:)

0 0
            • Pá-dlista1  

Koukam na tve podzimni scenerie a jsou uplne stejny jako jsem fotil ja :) Na fotce 33 je videt „uprostred“ cesty strom o ktery jsem ohnul ram a kliku. Na podzimnim listi mi to uklouzlo a uz bylo kolo omotany kolem stromu a ja jsem sel dolu z toho svahu. Ten svet je malej :)

0 0
              • JJ  

Nemas tam jezdit tak rychle:) Ale tam to laka, moc laka… A ten rygol s listim je nekdy hlubokej a klouzavej

0 0
                • Pá-dlista1  

Nekdy jo :) Ted uz tamtudy jen tlacim nahoru. Dolu je hromada zajimavejsich cest.

0 0
                  • JJ  

To je, ale na ty vetsinou nemam. Ale ted na snehu a ledu to bylo dost zajimavy i tudy

0 0
                    • Pá-dlista1  

Kdyz je hodne snehu, tak jezdim taky spis tyhle siroky cesty uslapany od pesaku. A skoro bych rekl rychlejc nez v lete :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.