• zdenek

Hledal jsem na kole vhodné místo na zadní světlo. Pod sedlem mi překáží brašna, blikačka na zádech mi nevyhovuje. Hlavně v rukavicích pořádně nepoznám, jestli jsem jí zapnul a svítit ji nevidím. Takže mě napadlo umístit blikačky do konců řídítek (silničních) misto špuntů. Nebudou překážet a nebudou ani snadno k ukradení. Neviděl někdo něco takového v prodeji? Když to budu bastlit, tak už to na tuhle zimu nebude.

0 0
    • Pá-dlista1  

Myslim, ze jsem to videl na rovny riditka. Taky jsem videl brzdovy svetla ve spalkach. Nechces? :)

0 0
    • kralovek  

To neni blbej napad … ale asi bych to bral jako doplnek, nez uplne nahrazeni zadni blikacky. A co dat tu blikacku na tu trubku, co spojuje zadni kolo a horni ramvou trubku? .. nekde jsem to videl.

Ja bych pro zmenu uvazoval misto leveho spuntu zrcatko. Nevideli jste to nekde? A co dalsi „plug-iny“ misto spuntu … znate nake?

0 0
      • MARIN  

Misto spuntu do riditek uz jsem videl jak blikacku tak zrcatko ale uz nevim kde to bylo.Jelikoz to povazuju za ptakovinu ani to nebudu hledat

0 0
        • kralovek  

zrcatko v na silnici v hustym provozu se ti zda jako ptakovina?

0 0
          • MARIN  

jako ptakovina se mi zda ta velikost toho zrcadlicka co jsem ja tenkrat videl. Jinak jako jeste vetsi ptakovina se mi zda jizda v hustem provozu na silnici ale chapu ze nekomu nic jineho nezbyva – jeste ze bydlim uprostred lesu a hor :)

0 0
          • JJ  

Jako ptakovina mi hlavne pripada jezdit na silnici a jeste navic v hustym provozu

0 0
      • MaPa  

jestli je to praktické nevím, ale tady je výběr zrcátek: http://www.zefal.com/AAA/page.php?…

0 0
    • MARIN  

Co tu blikacku pridelat na zadni vidlici

0 0
    • Pá-dlista1  

Hlavne si to kolo zamkni nejakym poradnym zamkem http://www.machinehead-software.co.uk/…ight_mtb.jpg

0 0
      • zdenek  

To bude ono. Jen to roste trochu daleko. Ale jako inspirace a důkaz, že to není až taková ptákovina, dobrý.

0 0
    • Daf  

Blikacka se da pridelat na horni vzpery zadni vidlice. Z riditek nemusi byt videt dobre.

0 0
      • zdenek  

Když u těch blikaček na zadní vzpěře nebo na dresu nikdy nemám jistotu, že jsem ji opravdu zapnul. Jedině ji za jízdy sundat, zapnout a znovu nandat. V rukavicích to jde dost blbě.

0 0
        • Pá-dlista1  

Staci prece jednoduse dat treba ruku za blikacku a kouknout jestli „zcervena“ ;)

0 0
        • McBlacky  

no já to si nechápu, ale zastavil, zapnout, rozjet se? ne? mě to jako tak strašný omezení nepřijde, ale já nejsem silničář a blikačku vozím na camelu :)

0 0
        •  

a hodne zridka jedu sam, takze mi kdyztak nekdo rekne, jestli svitim nebo ne… onehda me dokonce na to upozornil autobusak, kdyz mi blikacka zhasla

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.