• camel

Nejakym zahadnym zpusobem se mi podarilo skrabnou kotouc a to kolmo na smer otaceni…ted kdyz brzdim, tak se to hrozne seka a na kluzkym povrchu je to docela o drzku… Uz jsem to nekolikrat zkousel obrousit smirkem, chvili je to ok, ale po nekolika brzdenich je to zase stejny… Nevite, co s tim? Budu vdecnej za kazdou radu, ten kotouc je jen par mesicu novej…Diky

0 0
    • sedlis  

Smir se s litrem za novej…

0 0
    • MartinXC  

To je divné, v kotoučích jsou běžně díry a nekouše se to. Zvláš? jen na jednom drápanci. Nezbýbá, než to zkusit „zajet“ v blátě, tj. hodně bordelu na to, dát si pár mírných sjezdíků s neustálým lehkým bržděním, ono si to sedne samo.

0 0
      • sedlis  

Da se koupit i za 4 kila?? To jsem ani nevedel. Tak to bych asi neresil. Nez nekde v blate zajizdet kotouc, dat si pritom 3× na drzku… No je to na Tobe…

0 0
        • Vilém  

Do 400,– :)Kupoval jsem od Cykloprofi 180mm asi za 380,–.

0 0
      • hanz  

neustálým lehkým bržěním upeče leda tak desky

0 0
    • Vilém  

Jeste nez koupis novej,tak zkus treba sabrem srazit hrany toho vrypu.Pak by to teoreticky nemelo chytat.

0 0
    • VAHA  

A co to vzít na rovinný brusce? Nevím teda jak je hlubokej ten vryp, ale asi nebude víc než nějakou stovku.

0 0
    • JirkaD  

Doporučuju koupit nový kotouč, já bych to tak udělal. Lepší než se nečekaně smotat. Používám kotouče „Hayes“ od Cykloprofi se Shimano 525 a kus vyjde přibližně na 500,–.

0 0
    • camel  

tak vam vsem diky za nazory, pockam na trochu lepsi pocasi, zkusim ho na nejake delsi vyjizdce trosku obrzdit a kdyz se to nepovede…tak holt bude novej…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.