• davidak

Ahoj mám takovej začátečnickej dotaz- už jsem se naučil takovej pseudo bunnyhop(jakože pracuju víc rukama než nohama) a chtěl bych se naučit skočit ho do boku- vyskočit boken na chodník a tak. Nemám spd, takže trhnutí nohama moc nepomůže.. jo, mám xc. Dík

0 0
    • JohnLee  

Ja ti neporadim jak na to,ale mam doma celkem pekny video „Vyuka jizdy na MTB“ a tam je tento a mnoho jinych triku popsano a ukazano…zkus si to nekde stahnout…pro zacatky je to podle me idelani videjko…

0 0
      • davidak  

A jmenuje se to takhle presne? Myslis, ze to nekde na dc bude?

0 0
        • JohnLee  

Jo jmenuje se to takhle,ja bych rekl ze na DC++ bys to mohl sehnat…ma to cca 350MB…ja to stahl na kolejich u kamose…ale je to uz par let stary,ale porad v pohode

0 0
        • robero  

jj, jmenuje se to presne takhle a natocil to Pepa Dressler jinak pokud to nesezenes, doporucuju tohle http://www.spaceman.cz/…e2/skola.htm klikni na odkaz sidehop – je tam jak kratky video, tak slovni popis

0 0
    • Pá-dlista1  

Skoc jako normalne, jen prenes vahu do strany.

0 0
      • davidak  

Tak jo:) p.s. to dh norco, co si prej chces koupit, je husty, a rikal to i Ivan-Ferda! :))

0 0
        • Pá-dlista1  

Nj. Ferda je stara drbna :)))

0 0
          • davidak  

Kdyby jen to, von jeste vsechno barvite okomentuje, prida nazor (fundovanej) a rekne ti, co by na tom miste chtel von. Je to odbornik. Dneska mi zkracoval krk na vidli a trosinku se netrefil;), ale je v pohode, zatim mi to pripada jako nej „obchod“ v lbc.

0 0
    • MirosPikos  

Ja ti poradim…koukni na www.spaceman.cz možná to tam přímo je nebo se Space zeptej…určitě ti poradí;) Mě se to nechce psát…asi bych to nevysvětlil jako on…hehe

0 0
    • Krys  

Tak to by som tiež celkom rád vedel. Včera som to skúšal na rozbitom asfalte, cca 30kmh. Skoro sa sa dojebabral. Mal som trochu menej nahustené kolesá a vo vzduchu som nechtiac vytočil riaditka. Po dopade na zem som to potom horko ťažko ustál. Ale balet to bol riadny. :))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.