• Luka

    Pozdraveni vsem pojizdnym bikerum!

    Viz predmet, znam to jen do Kralup, dal ne. Kdyby byl odkaz nebo podrobny popis kazdeho kamene na trase na muj mail…bylo by to super! Dikes!!!

    0 0
    • Daf  

      Z Kralup muzes pokracovat v pohode po cervene znacce smerem na Rip a tam pak sjet do Roudnice. Z Roudnice uz nevim, to uz bude muset poradit nekdo dalsi :)

      0 0
    • Twisp  

      Z roudnice se nejak dostat do Liomeric a od tud vede cyklostezka podel Labe az do Usti.

      0 0
      • MARIN  

        … nejaka cyklostezka (pokud me zrak a pamet neklame :) vede uz z Roudnice

        0 0
        • rejow  

          z roudnice vede cyklotrasa kčt do Litoměřic, první půlka jsou polní asfaltky bez provozu, druhá je trochu nepříjemná protože vede po silnici I.třídy. Dál z litoměřic lze jet po cyklostezce kolem Labe – ta je v pohodě a je to asi jediná dálková cyklostezka s vlastním povrchem v ČR. nebo se dá jet do ústí přes hory (ze 160m se stoupá do 650m a pak zas dolů) po turistických značkách

          0 0
          • Tomcat  

            jediná dálková cyklostezka s vlastním povrchem v ČR. No snad už vyasfaltujou Kolím > Poděbrady a z Nymburka na Lysou to taky vylepšej

            0 0
          • Twisp  

            ano, doporucuju jet z litomeric po cerveny, ale ikdyz kolem toho labe pri zapadajicim slunicku to ma taky svoje kouzlo

            0 0
      • d69  

        Z Roudnice do Litoměřic – hezký ježdění podél řeky,přes Terezín – pak lze dál nebo po druhým břehu zpátky (ale další most až ve Štětí)

        0 0
    • Tomcat  

      Možná trochou off, ale co dát Labe od pramene až do Hřenska?

      Jinak znám to s Kolína až do Mělníka jde to jezdit většinou „podle kompasu“ mapa neni potřeba. Pamětí hodnosti a přírodních památek dost . Většinou to jde prostě po břehu „divočinou“ díky rybářum , místním a povodí Labe jsou skoro polní, lesní cesty podél 75% toku.

      AŸ bude hezky (>22°C) pplánuju zase nějakou dlouho štreku aspoň pokřtím znovuzrozené moj prastaré ocelové XC kolo. Zkusil bych to do až Litoměřic od had je okolo 100km (+/- 30)

      0 0
      • maajkee  

        Skoro od pramene až po Hřensko jsem to projel a pak dál do němec, ale tam už končí sranda :) Dá se to projet uplně v pohodě, labská trasa už by měla být letos celá značená, když to jel já, tak ještě na hodně místech značky nebyly. Docela rád bych si to někdy ještě celý projel.

        0 0
    • DAWE25  

      Kudy jet z Prahy (dejme tomu Troja jako start) do Mělníka?

      Cesta do Kralup je asi jasná podél vody, ale jde to projet z Řeže k přívozu v Máslovicích po červený nebo je lepší to jet z Klecánek horem po té cyklo???

      A kudy jet z Kralup?

      Díky

      0 0
      • lenny_vej  

        Z Kralup směrem na Veltrusy, do Všestud (prima projet to veltruským parkem, ale neni to nutný), Dušníků, Dědibab, přes Křivousy do Bukole. Tam buď přívozem na druhou stranu nebo pokračovat dál přes Kozárovice do Zálezlic a tam je most Potom už jen Vrbno a Hořín.

        Ale aby to bylo nějak terénem, to nevim, jezdim author classic 2006, tudíž crossový kolo s vidlou co nepremávala snad ani nová…

        Červenou z Řeže jsem nejela ani nepamatuju, ale záleží na nátuře:) Bulda to jezdí, bylo tu o tom i nějaký vlákno.

        0 0
      • Flegmatik  

        No z Troji vede značená cyklotrasa podél Vltavy „A2“, která od Kralup do Mělníka je značená jen „č. 2“. Takže můžeš buď sledovat tuhle značenou trasu nebo si vybrat a vzít to příměji mezi vesnicemi – třeba z Odolena Vody přímo do Zálezlic, přejít most a do Mělníka. Ale není to nic zajímavého, samá pole a jen silnice. http://www.mapy.cz/…

        0 0
        • lenny_vej  

          Souhlas, je to tak se projet s dětma, třeba zastavit v Zelčíně v ZOO nebo tak.

          0 0
      • d69  

        Lze projet,ale jeden úsek u Máslovic (asi 500 m)je úzká pěšina nad řekou ve skále (bylo to řešeno v jiném fóru),trošku o hubu-sráz do Vltavy,ale není problém kolo vést.Takže lze:)

        0 0
        • karliner  

          Tam jezdí i báby s nůšema a východoněmečtí cykloturisté, nedovedu si představit „bajkforáka“, který by tam kolo vedl, to by bylo na zrušení registrace :-)))

          Tady si počteš :-)

          0 0
          • Luka  

            Tak já se hlásim, že mi musíte odebrat registraci, po jsem to potupně na jednom místě asi 10m převedla. Je to strašně zarostlý, a bojím se výšek.

            0 0
          • d69  

            Pokorně přiznávám, a dost se teď za to stydím,že jednou,když tam proti mně zrovna jelo několik východoněmeckých bab s nůšemi jsem z kola slezl.Bože co jsem to za člověka! Už to nikdy neudělám! Můžu zůstat ve fóru?

            0 0
          • maajkee  

            á pán je machér :)

            0 0
      • Luka  

        prostě po cyklostezce č.2 :))) Zrovna z Kralup je fakt pěkná, do Mělníka tě dovede :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.