Rubena Acris a Saurus a IRC notos

13 nepřečtených
  • McBlacky

    Zajímal by mě váš názor na tyto pláště. Chtěl bych jezdit vpředu acris, vzadu saurus, provedení silica. Kolik vydrží, jak jsou defektní, manipulace na ráfku, a hlavně trakce. Pokud byste mohli srovnat s IRC notos, bylo by to super.

    Prosím nepište sem o jiných pláštích, toho je už tady napsáno dost :-)

    0 0
    • Daf  

      Kdysi jsem mel trilobity. Predpokladam ze jsou stejne konstrukce jako ty druhe dve nove rubeny co zminujes. Maji vybornou odolnost proti defektu. Nepodaril se mi bodnout. Nevyhody jsou hodne uzke a mel jsem velke problemy s nandavanim a sundavanim z rafku. Uz si rubeny nikdy nekoupim.

      0 0
    • Paja  

      Mam ted na jednom prednim kole Saurus a na druhem Trilobit v cernem provedeni kevlar bez siliky. Nandavani narozdil od Dafa bez problemu, asi zalezi na jaky rafek ho davas. Defekt zatim zadny (plati pro trilobita na saurusovi najeto malo na nejaky posuzovani), opotrebeni neni znat (ale je to naprednim kole, tam vydrzi vsechno dlouho), s jizdnimi vlastnostmi spokojenost, pohodli bude logicky horsi nez u sirsich a vyssich plastu, ale ja foukam spis do tvrda. Za ty penize jsem s nimi spokojeny (cenove jsou srovnatelne s dratenymi verzemi ostatnich znacek)

      0 0
    • radek z BF  

      No, jezdím na nich intenzívně rok, pouze vzadu. Vpředu mám předchůdce Saurusu – tuším se jmenuje Highlander… Ten je tam, trvale, už druhý rok… Vzadu střídám Acris a Saurus (obojí modré, kevlar + silica)… Mám je huštěné na cca 50 psů .-) Pěkně „sviští“, dost nehopodlné, trakce výborná i u Acrisu na ne zrovna asfaltovém povrchu, brzdí hůř, nula defektů… IRC Notos neznám… Jo, jsou výrazně „směrové“, takže dopředu doporučuju otočit…

      0 0
    •  

      uz dlouho stridave vozim highlandra,acrise jako rychlejsi variantu obuti… musis vychazet z toho ze to je 1.9=horsi pohodli. ale na tenhle rozmer ma skvele vedeni a zaber,vydrz i odolnost proti defektu,vaha taky dobra,za ty prachy vyborny plast,jedine co bych vytkl je brzdeni ale zase-je to jen nizky vzorek,nemuzes cekat zazraky…a kolega by si mel uvedomit ze nasazovani plaste je predevsim otazka rafku,kdyz jsem jednou zapomnel montpaky doma,tk jsem ji sundal imbusem petkou ja acrise DOPORUCUJU, pro ty komu nevadi ze maji 1.9 super volba

      0 0
    • scret  

      Jezdil jsem IRC Notos drat a Rubena Highlander kevlar a ted jezdim Acrise kevlar Silica. Vsechno rozmer 1,9. U tehle rozmeru se clovek musi smirit s mensim pohodlim. Notos i Acris jsou rychly, nizkej vzorek ma ale podle me dobrej zaber, u Acrisu teda lepsi. IRC vypada uzsi nez udavanej rozmer. Rubena-dobra cena, vaha ujde. Akorat uz jsem vydel par vadnejch plastu – byla na nich boule, nejspis spatnej bok, ale vyreklamoval jsem to.

      Defekty na vsecj plastich skoro nula. A to jsem z Usti, kde jsou poradne ostry sutry a celkove je to tady hodne kamenity.

      0 0
      • Thomas  

        Vozím ACRIS (modrý) v předu i vzadu a zatím parádička (žádný pád ani defekt:-)). Před tím jsem vozil Highlandera. V uplných začátcích V38 a V35 (černý z drátem) Ty byly nezničitelný. Po těchto zkušenostech mám v pláštích jasno.

        0 0
    • Luka  

      Nespokojenost se saurusem (bez siliky): problem z vyroby, vymeneno sice za jiny, ale rubena mi nevyhovuje. Oproti Schwalbe/Ritchey se blbe nasazuje (rafek TD17), shpatne dorovnava, dlouho trva nez si uplne sedne. Jednou mi uklouzlo predni na shotoline a uz mu neverim. Po pravde uz radeji slushnej drat ve stejne cene nez tohle.

      0 0
      • jakub  

        nemas tam nak moc HHH ((((-:. Jinak ja sem jezdil acrise dost dlouho a vubec si nestezuju , tedkom mam maxise high rollery a ty na suchu ustrelujou dle meho vic… nebo uz neumim jezdit ((-:

        0 0
        • Luka  

          Na moje jezdeni, na moji vahu a styl jizdy mi saurusy proste nejdou. Stale hledam ideal, ale pristi tyden mi prijdou (snad uz konecne) Schwalbe Racing Ralfici. Cena, kvalita je jina, pry jsou super. Tak uvidime. Jo a jinac treba dozadu Schwalbe Jimmy mi vyhovuje mnohem vic nezRubena nebo cokoli jineho :) Kazdemu dle jeho chuti ne?

          K tomu HHH – jo, jsem vysmata osoba – HaHaHa, proste mam rada H :)

          0 0
    • Martin  

      Rubeny jezdim uz dlouho. Vepredu Trilobit vzadu Saurus (drive Highlander). Mam s nima vynikajici zkusenosti. Jedina nevyhoda je, ze zadni vydrzi tak 1500 km. Ale ta parada s manipulaci. Taky jsou pomerne nedefektni a rychly. Takze doporucuju.

      0 0
      • ravo  

        Vozím to jako Martin, oboje drát a Sauruse zatím asi jen měsíc, ale vzhledem k ceně drátové verze to jsou super pláště. Manipulace je vskutku závisla na ráfku, sundat Trilobita za ZACa 19 byl faktický porod ( a to jsem to dělal doma), nasazení na starý noname ráfek byla pro změnu legrace…

        Saurus se musí foukat celkem na fest, když jsem ho prvně nafoukal míň, měl jsem z něho docela nepříjemný pocit, jako by jezdil sem a tam, přesně pohle hadovitého vzorku, jako když háže na stranu, ale přifouknutí to spravilo. Bláta jsem s ním zažil málo, ale poradil si bez problému.

        S Notosem nemůžu porovnat, ale Notose si chci koupit v kevlaru, ale až na dovolenou. Měl by to dost dobrý univerzální pláš?…

        0 0
    • rb  

      Notose jsem jezdil jednu sezonu,když je nový skvěle brzdí,záběr taky v pohodě,ale dost rychle se tratil,vzadu max.2000 km.a se vzorkem se tratily i jízdní vlastnosti.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse