Měníte spojku spolu s řetězem?

14 nepřečtených
  • Kohout

Mění se výměně řetězu taky spojka??? Možná hloupá otázka, ale fakt to nevím.

0 0
    • Paja  

Ano

0 0
    • náčelník  

Ano, opotřebovává se jako kterýkoli jiný článek.

0 0
    • Alesh  

S novym retezem dostanes i novou spojku, tak nac ji syslit v supliku? :-)

0 0
    • fousac  

ano..

0 0
    • jocky  

Ne.

0 0
    • MARIN  

Jasne, stejne jako retez se opotrebovava-vytahuje i spojka

0 0
    • TinkTink  

Mela by, ale nemenim…vydrzi toho vic nez jeden retez a novou si nechavam jako nahradni ci naopak … sebou na vyjizdky idealni…(zrovna ted ale uz nemam nahradni ani jednu :o)) )

0 0
      • pavelr  

Myslím, že spojka SRAM nevydrží tolik co řetěz. Když měřím řetěz a mezi hrotama měrky mám spojku, tak se mi většinou měrka propadne u zub hlouběji než na zbytku řetězu. Takže s každým novým řetězem dávám i novou spojku. Bez spojky bych dneska už řetěz nekoupil.

0 0
        • Pá-dlista1  

A neni „delsi“ uz jako nova? Bych rek, ze se v retezu spis delaji vule nez by se natahovaly clanky. Jestli si spojku dobre predstavuju nema trebas uzsi cepy nez maji normalni clanky? Nebo se ty cepy opotrebovavaji rychleji?

0 0
          • pavelr  

Podle mne má spojka SRAM menší průřez (kvůli rozpojení) než obyčejný článek a tím se rychleji natahuje.

0 0
    • Milan  

Ježíšek mi nadělil novej řetěz, HG 93 a tak se chci ohledně spojek poptat, mám dvě jetý, a jednu-Wipermann( z Conexu 900 ) bych chtěl použít na to Shitmano. Šli byste do toho???

0 0
      • Lada1  

ne! retez snituj. Connex900 mi prijde spise na urovni SH 7701 (XTR). HG93 (XT) je tak spickovy. Proc montovat nekolik ruznych retezu dohromady, byt jen spojku trebas

0 0
    • marapara  

Vyměnit i s novým řetězem.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.