• kralovek

    Vy co mate garmina, muzete mi prosim rict z ceho vseho se sklada jeden bod track logu? zajimalo by me, jesli se jena jen o souradnice x,y nebo taky nadmorska vyska a predevsim cas. Diky

    0 0
    • Palo TT  

      Mal som zapozicaneho Garmina a pokial si dobre spominam, tak v aktivnom track logu je aj cas, ale pri ulozeni aktivneho logu do save track logu sa cas neuklada.

      0 0

        MTBIKER doporučuje

      • kralovek  

        aha, tak to je dobra sprava a spatna zaroven. Jedna se mi o to, ze jsem hrozne linej komentovat fotky z vyletu. kdyz budu mit track-log i s casem tak podle datumu a casu fotky poznam, kde presne jsem ji delal. Nevis jak je to s tou nadmorskou vyskou?

        0 0
        • Palo TT  

          Riesenim je nahravat data z aktivneho logu priamo do PC (pokial je aktivny log dost velky a vydrzi cely den), tak nic nestratis. Super je program OziExplorer. Nadmorska vyska by mala byt v oboch logoch. Radsej si to over, mozno zalezi aj na konkretnom modely GPS.

          0 0
          • kralovek  

            tak to zni dobre … diky. uvazuju o garmin Vista C. V unoru bych mel jet na vylet do hong kongu, a tam by to teoreticky mohlo vyjit levne a ne za evropskych 500€. V Americe to maj za $360, tak v HK tam by to mohlo byt jeste lepe.

            Jeste se te zeptam na jedno … da se ve viste dodatecne prehrat mapa? Pokud to skutecne koupim v tom HK, tak tam bude spis americka verze.

            Diky

            0 0
    •  

      Zdravíme pozemšťany!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.