Cannondale lefty - ako moze byt taka tuha??

29 nepřečtených
  • freeride

Nazdar, uz vela krat som cital, ako je Leftyna mozno este tuhsia v krute ako obycajne dvojnohe vydlice. Neviete niekto ako to je vo vnutri urobene ze sa to nekuti po vertikalnej osi?? Nejak mi to neide to hlavy.. Dik

0 0
    • Tomcat  

Tužší než některé ano ,ale né všechny. Je to dvojkorunka, noha má velký průměr, kluzák je hranol, proto se to neprotočí

0 0
    • Richie  

Jo a taky be me zajimalo jaky to ma zdvih co to vydrzi, jak to drzi kolo…(?)

0 0
      • cabbage  

pevna osa,zdvihy:10,13,14; jezdi se na tom 4×(jak kdo), 1,5"hlava.

0 0
        • Tomcat  

„pevná osa“ atyp jak nikdy. 4× na tom jezdí čuně Grasia Jinak 1,5 od kanonu není 100% 1,5 „OnePointFive“ jde to ale urovnat jinou „hlavou“ Zajímavej je elektrickej lock-on

0 0
    • samorost-sazavsky  

mimochodem je desna skoda ze headshok se neda pouzit na vyssi zdvih nez 80mm myslim ze to je nejgenialnejsi reseni na XC vidli, uz jen ten lockout na predstavci, o tuhosti nemluve, a vaha kolem 1250g – kam se sere SID

0 0
      • Richie  

Jo na XC asi dobre. Ma to stryk na cannonu. Ale nejsem si jisty jestli to ma tlumeni.

0 0
        • Pekáček  

Třeba Duratec ti udělá na přání hlavovou trubku na tenhle systém. Tlumení má, ale jak jsem se doslechl tak nic moc i pohodlí. Je to pro chrty. Ale nevím jak leftyna, co jsem se na ní houpal tak měla tvrdej doraz jak elastomerový RST.

0 0
          • miťo  

Nový Lefty mají tlumení od Manitou, TPC. Mají dole to klasický regulační kolečko jako Skareb, Mars atd… Kannoňáci věděli, že jejich systém fungoval blbě, tak koupili TPC.

0 0
      • Pá-dlista1  

Bych rek, ze na cisty XC to staci, ne?

0 0
        • zirecek  

Chtel jsem to rict pred Tebou, ale zase by mi rikali, ze na XC je treba 100mm, :o).

0 0
    • robero  

jinak pokud te zajima, co je vevnitr, neni nad to precist si manual… :-) http://www.cannondale.com/…eadshok.html

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.