• bikerman2

    mam vyskusane IRC Mythosy a chcel by som Nothosy… kto ma skusenosti? S Mythosmi som bol maximalne spokojny.. bahnity teren jazdim minimalne /nie som vadas, ked vpredu mam 2,1 a vzadu 1,9? vozim to kvoli lepsiemu polozeniu do zatacky,lepsiemu tlmeniu a vzadu kvoli akceleracii/

    0 0
    • dejwak  

      Jezdil jsem oboje. Ale tech Mythosu je vic druhu. Ale jsou to takovy semislicky. A ty Nothosy jsou vic podobny „motokrosovejm“. Jizdni vlastnosti uplne jiny. Nothosy jsou vic univerzalni. Mythosy ne do mokra ne zadny drsnejsi podklad kde potrebujes zaber (pisek, bahno apod) jen pevnejsi podkaldy, jsou spis na maratony. Ber to jako muj subjektivni nazor. Vzhledem k mistum kde jezdim jsem loni navlik Nothos na predek protoze dobre ved na zadek jsem ale dal Hutchinsona Scorpiona v Goldu.

      0 0
    • rb  

      Nothos se podstatně rychleji tratí,vrátil sem se k Mythosu.

      0 0
    • Lister  

      S Mythosy nemůžu srovnta. Tady jsou moje zkušenosti s Notosy: http://www.bike-forum.cz/…/recenze.php?… Šířku určitě 2,1 na obě kola.

      0 0
    • náčelník  

      Pozor – Notos 1,95" je velmi nízký a úzký pláš?!

      0 0
    • climber  

      Dlouhou dobu byla IRC značkou, kterou jsem dosti opovrhoval. Potom jsem si koupil Mythosy a byl jsem s nimi plně spokojen (v šíři 2,1) jak z hlediska jízních vlastností, tak trvanlivosti. Podle mě jsou to jedny z nejlepších pneumatik. Vzhledem k tomu, že jsem poslední 4 roky bikoval v okolí Žiliny, tak příliš neoceňuji jemný vzorek (při 15–20 KM sjezdech jemný vzorek, jako např. Notos příliš trpí). V současné době jsem zkusil přejít na Seracy a opět jsem spokojen.

      0 0
    • jonti  

      notosy som vozil asi 4 roky na preteky ,mythosy nieco predtym. Vsetko 1,95. Rozdiely: Mythosxc – rychlejsi na asfalte, trochu pomalsie opotrebenie, horsi vo velkom blate NotosXC – trosku lahsi, velmi spolahlivy aj v blate a stale dost rychly aj na pevnom povrchu. Dost dobra kombinacia na trochu mokrejsie maratony je notos vpredu semislick vzadu (rubena,mythos­xcslick ci conti doublefighter).

      Mythosy som prestal pouzivat, lebo v situaciach ked boli lepsie ako notosy tak semislicky su este lepsie.

      Teraz v zime dojazdujem vzadu notos 1,95 a vpredu notos 2,1 vyhody 2,1 su zrejme najme v snehu ked sa jazdia nizke tlaky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.