• th74

Rád bych se dozvěděl víc o životnosti ložisek středového složení XT 2004, problémech a podmínkách montáže do rámu (když jsou ložika montovaný zvláš?, tak to chce přesný usazení, aby dobře fungovala a nejsem si jistý, jestli můj 3 roky starý rám má tak kvalitně opacovaný střed) – jsou-li nějaký. Díky Tomáš

0 0
    • zirecek  

Montoval jsem je do podobne stareho ramu po Deore klikach. Musely se znovu prorezat zavity. Kliky namontovane a od te doby zadny problem. Slysel jsem, ze loziska pry moc nevydrzi, nevim, uvidim. Ale cena novych je dost nizka, takze nevidim vetsi problem v jejich pripadne vymene.

0 0
    • Orbis  

Takže moje zkušenosti: namontování do rámu po jakechkoli klikách – super jednoduchost sama

životnost – ložiska zhruba 10–15000km podle údržby a použití spíš ale víc

samotný ložiska nevim jestli se daj koupit na na kupkole matj samostatně celej ten tubus za 800!:))

0 0
    • Pekáček  

Mě by spíš zajímalo jak je to s řetězovou linkou. Dokážete odhadnout jak dlouhé ose to odpovídá? Jak vám nabíhá řetěz při střední pile a prostředním pastorku? Teď jezdím 4hran 110mm, rám (Duratec) snese i 107mm, předtím ISIS 108mm. Mám objednané kliky XT 180mm dlouhé a bojím se, že budu mít pedály nezvykle daleko od sebe.

0 0
      • zirecek  

Dle mne je to identicke, nebo tak podobne, bo ja nic nepoznal… .

0 0
      • BB  

mam sirsi domecek, myslim, ze je to 73 mm a nemam vubec pocit, ze bych mel nohy daleko od sebe. Retezova linka je stejna a to 50 mm, jestli se dobre pamatuji, a steluje se to poctem podlozek.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.