• dessloch

    Hi Dá sa upgradeovat vidle FOX? Myslím konkrétne, ze napr na Vanillu R dokupit Lockout.

    0 0
    • dessloch  

      A este nieco: pre aku vahu cloveka su pruziny vo vanille? ja mam 65kg, boli by tvrde pre mna?

      0 0
      • enjoy  

        mam kolem 70ti kilo a dal jsem tam nejtvrdsi pruzinu.nekdo ti bude tvrdit ze kdyz z toho chces mit pevnou…,ale takovej clovek na ni jeste nejel.zkus to nejdriv s tou stredni a predpeti na max. jinak neni problem ji vymenit,udelaji ti to zadarmo.aspon v RB to udelali.

        0 0
        • dessloch  

          Ja mam 60kg. Takze je to velmi aktivne? Inác nevies verziu 2005 daju s nastavenym zdvihem na 130mm? Lebo byvam v SR ale u nas je to drahe. Keby som to kupil cez internetshop, tam mi asi nemenia zdvih ani nevymenia pruzinu. Kde si to kupil, priamo v RB alebo v beznom obchode?

          0 0
          • enjoy  

            pri koupi byla na 125mm(mam 04).takze mi snizili zdvih a pozdeji i vymenili pruzinu.a kupoval jsem ji v RB,ale ted uz je pry nedelaji.jinak co jsem tak z toho pochopil tak to neni zas tkaova veda,snizit zdvih a vymenit pruzinu.prinej­horsim by si s tim mel poradit kazdej servisak.

            0 0
            • dessloch  

              Akú má výsku vanilla pri 100mm (os-horná cast korunky v strede kde zacina krk)? Mozno ze by som nechal tych 13cm s velkym sagom.

              0 0
              • enjoy  

                od korunky(jak popisujes) k ose naboje 48cm.

                0 0
                • dessloch  

                  Inác aka je to vidle, zehlicka? Potreboval by som na take XC-Enduro, este som pozeral psylo. Aky mas typ (r rl rlc)? Lebo do rlc nechcem investovat, tento rok rl nerobia, r nema LO, neviem ci by to stacilo to r. Cital som ze to ma nejake zabudovane „factory tuned“ tlmenie stlacenia.

                  0 0
                  • enjoy  

                    absolutni zehlicka:-).jestli je skareb zehlicka tak nevim co je potom tohle.ja mam RLC.ale spis jenom proto ze jsem vanillu chtel a R jsem nesehnal a ani RL(resp. tu ano,ale uz jsem ji objevil pozde:-)).ale tak kdyz uz tak uz:-).ta RLC ma prave nastaveni stlaceni.proste opak nastaveni utlumu(vraceni).me by teda uplne stacilo Rko.

                    0 0
                    • milhaus  

                      ctu, ze jste odbornici. mum fox 80 rlt a je jenom na kotouce, ale potrboval bych ji na V-cka. pry se daji prehodit vnejsinohy, nevite kdo je tu vozi? a kde je treba sehnat. stavim koo pro zenu a ta foxa mi vybyla. dik za kazdou radu

                      0 0
                      • enjoy  

                        no,jenom ji mam na kole,zadnej odbornik:-).neni levnejsi a jednodussi dat dopredu zene nejakou mechaniku?jinak vnejsi nohy se daji urcite vzdycky prehodit,ale jestli to u nas nekdo ma.zkusil bych zavolat do RB,ti by meli vedet nejvic.

                        0 0
                        • milhaus  

                          na to uz jsem taky myslel, to bych ale musel koupin rafek, naboj, brzdu a kotouc a lanko. cca 3500. min. a to nebude nic moc. Ale samozrejme je to jedna z variant. To RB mate na mysly Race Bike? jsem z Opavy a RB se vyrábí tady kousek od nas.

                          0 0
                          • TinkTink  

                            Klid…RB to uz nevozi…dovazi to nekdo jiny

                            • 3500,– je mensi castka nez za novy vnejsi nohy…ver tomu.
                            0 0
                            • McBlacky  

                              taky si myslím, že nový liščí nohy nebudou zadara. kromě toho to jsou vyhozený prachy, starý neprodáš, zatímco investice do kotvy je upgrade.

                              0 0
                            • enjoy  

                              no sice to uz nevozi,ale nejaky info by poskytnout mohli.meli by to vedet nejlip.

                              0 0
                          • MartinXC  

                            nezávazně to milhaus: zkus se optat mailem v Programcycle.com, možná by na tu výměnu někoho našli.

                            0 0
                      • Petr Heinik  

                        Jedny nohy na F80, V-cka – Disk, mame skladem. Na cene se muzeme domluvit – rb@racebike.cz.

                        0 0
                    • dessloch  

                      Pouzijes to aj hore kopcom? chcel by som vediet, ci by sa to dalo pouzit aj bez LO. Inac nie som nijaky vrcholovy sportovec ze by som nevedel zit bez LO. Idem si to kupit asi na bikezone.cz. Inac, keby som kupil uplne novou vanillaR2005, vymenil by si to na tvoje RLC?

                      0 0
                      • McBlacky  

                        to je asi vtip ne s tou výměnou… kromě toho design 2004 jezdí rychlejc než 2005 teda to si myslím já :-)

                        0 0
                      • enjoy  

                        koukam ze na bikezone maji porad stejny ceny jako lonsky modely.sice tam nikde neni napsany ze je to 05,ale podle zdvihu 130mm by to melo byt. jediny kdy budu mozna puzivat nastaveni komprese bude ted v zime,pokud zimou trosku prituhne.ale i ted mam kompresi na minimum,takze budu muset asi dat olej 5WT,misto 7,5 ktery je tam ted a pak teprve budu mit moznost si s tou kompresi hrat.i rebound mam na minimum. to bych asi nevymenil,ma teprve ani ne 1000km a je jako nova a porad krasna:-)

                        0 0
      • Petr Heinik  

        V podstate se da udelat cokoliv, ale upgrate z R na RLC znamena kompletni vymenu vnitrnosti prave nohy, coz je dosti financne nakladna zalezitost. Standartni pruzina by mela na 65kg plne dostacovat, spolu s vidlici jsou dodavany rovnou pruziny k vymene ( mekci a tvrdsi ). Meni se pouze jedna, v leve noze a je to naprosto jednoducha operace, kterou zvladne kazdy.

        0 0
        • dessloch  

          Ak ta cena na tu vymenu je pribl. ako rozdiel medzi R a RLC (tych 4–5 tisíc), tak by to nevadilo. Inac aka je cena na VanilluR2005, 11990KC? Da sa to aj poslat na adresu?

          0 0
    • Guza  

      Chci se zeptat jestli někdo nemáte skušenosti s těmito stíráky od firmy ENDURO. Je jejich funkčnost lepší než originál řešení od Foxu?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.