• Mike22

Nemáte někdo zkušenost s páčkovým řazením od Sramu? Mám totiž Gripshift X-9 a bolí mne při dlouhých sjezdech a dlouhých tratích dlaně. Díky za info.

0 0
    • Pá-dlista1  

Myslim, ze kdyby nekdo nejaky zkusenosti mel, uz by je sem davno napsal.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Mike22  

Tak to asi budu muset odzkoušet sám…

0 0
    • raceface  

Páčky SRAM fungujou bez problémů, já sice osobně preferuju grip shift, ale mám (na prodej:) i páčky a nemám s nima sebemenší problém… Pokud je někdo zvyklej na rapid fire, tak si musí zvyknout na řazení pouze palcem, z grip shiftu je přechod bez problémů. Nic víc se napsat nedá, Sram by ty páčky do světa nepustil, kdyby byly na *****…

0 0
    • fousac  

ne, ale doufam ze brzo bude na biku X-7 razeni.. tak si zkus pockat.. ;)

0 0
    • pvacek  

Mám zkušenosti s řazením Sram Rocket (já) i Attack(kolo přítelkyně). Je to páčkové řazení kompatibilní s přehazkou Shimano. Ve verzi pro přehazku Sram to odpovídá modelům X-9 a X-7. Používám 1 sezonu. Předtím jsem měl Shimano LX.Podle mne je to lepší než Shimano – lépe mi to sedí do ruky.Řazení pouze jedním palcem. Během týdne si na to zvykneš a potom pohoda.

0 0
    • FunTom  

Teď jsem si to nechal dat no nový kolo a chodí to krásně. Akorát se to musí dát trochu dál od gripu než shitmano jinak si budeš nechtěně odřazovat palcem na těžší převody.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.