• stumf

potreboval bych poradit co je nejlepsi na mazani ratezu a prehazovacky,a jake bowdeny pouzivate na razeni a jake na brzdy??

0 0
    • markus  

už máš celé kolo?

0 0
    • CZiko  

já mažu řetěz silikonovým olejem… nelepí se na to prach a odpuzuje vodu -GT85– ošetřuju s tím i vidli…

0 0
      • stumf  

A co mas za bovdeny? normal,nebo neco specialniho?

0 0
        • CZiko  

no brzdy mám hydry…Magura HS-11. A u přehazek ani nevím – mrknu se… dám vědět, budou to nějaké obyč, ale vypadají hezky:)

0 0
    • Daf  

Pouzivam GT85. Nevydrzi na retezu dlouho, ale nechyta bordel, coz dost zjednodusi udrzbu i zvysi zivotnost retezu. Prehazku, ani presmykac vubec nemazu, protoze to neni potreba a nelepi se pak na ni bordel. Bowdeny pouzivam uplne obycejne brzdove vinute a to i na razeni.

0 0
    • rock  

Na řetěz mi zatím úplně nejlépe fungoval Pedro's … vyzkoušel jsem variantu na sníh/bláto/mráz a na prach/písek …

0 0
    • JirkaT  

Podívej se na recenze k mazivum. Něco jsem tam psal a shodlo se nás na tom víc.

0 0
    • Lance  

TF2,WD40

0 0
      • Peter82  

WD40 je riadny humus, to by som (hlavne na retaz) meodporucal davat. Radesej teflonovy olej (mam tusim yarroline, alebo tak nejak)

0 0
        • Lance  

Tu WD40 jsem tam napsal doplnkove, at to nevypada,ze znam malo oleju:-). Ja pouzivam TF2, kdysi jsem pouzival GT85, ale ta vydrzi min nez ta TF2.

0 0
    • eisman  

kdysi jsem usilovne resil mazivo na retez a skoncil jsem,zcela spokojen,u Motulu na endurovy motorky.Kdysi se to jmenovalo Motul Motyl chain a ted je to Motul offroad.

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.