• Karr

    Hi all

    Co by ste zvolili z týchto dvoch? Konkrétne VanillaRLC (100 alebo 130mm) a Reba SL U-turnAir (85–115mm). Tuhost maju asi rovnake, oba 32mm nohy, inac som iba 65kg takze problem nebude. Nastavenia tiez skoro rovnake. Reba je vzduch a lahsie trochu ale fox je fox… Na drahsie foxy nemám. Chcel by som to na take XC, Maratony, niekedy trochu All Mountain. Mám XTR kotuce. Cenovo sa trochu lisia ale to tiez nic moc. Diky

    0 0
    • prodi  

      Foxík

      0 0
    • RomanH  

      Si udelej jasno, co vlastne chces. Nemuzu si pomoci, ale mne se chod vzuchovek moc nelibi. REBU jsem si zkousel jen na trenazeru na SportLifu a moc uchvacenej z jejiho chodu jsem teda nebyl. Ale jestli chces vzduch (i kdyz tam radeji FOX).

      0 0
      • LUKAS  

        ty na „trenazeru“ poznas chod vidlice? to si teda king…ja bych se k vidlici opovazil vyjadrit az po presnem nastaveni na moji hmotnost a styl jizdy a po cca 100km v terenu…

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Holt malo zkusenosti :) Neco se poznat da hned. Treba krokujici vidlice Splice, tuha Minute (mozna otazka nastaveni, ale neverim tomu), Axel co se nejak „zapomel“ vratit do vychozi polohy. Regulace u Duro E funguje. Dvoukorunka Suntour co ma chod jak elastomerove RST. To vsechno se da poznat na stojanu a moc s vysledkem neudela ani nastaveni a zvyknuti si na jeji neduhy. Naopak po projeti najdes dalsi :)

          0 0
          • cabbage  

            tam byla nejaka minuta?

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Podle toho jaks mel cas. Ja tam byl dva dny :) Za ten prvni jsem nestacil projit ani celej pavilon V. A nekteri zvladli celej veletrh za 2h.

              No mam dojem, ze v tom stojanu s Vinetouama ta smerem k ulicce. Nepletululi-se.

              0 0
              • cabbage  

                ted sem koukal na fotku v bvv a v ulicce je nixon, dalsi sou stance,splice a skareb. navic ten stojan je ted primo v prodejne progresu a je v nem nixon.

                0 0
        • TinkTink  

          no minimalne poznam, ze se mi chod nelibi :)

          0 0
      • PePu  

        Skoda, ze tam nemeli hned vedle Reby na vyzkouseni take Pika. Docela mne zajima, ale zatim jsou nulove zkusenosti a hlavne ten jejich maxle (co vydrzi, zda to bude podobne s qr20 – nekdo nadava, jinemu se libi) – myslim, ze u zdvihu >=120 mm je „pevna“ osa prinosem, ne-li nutnosti (u jednokorunek). Minus Pika je ovsem hmotnost. Na druhou stranu cena je oproti srovnatelnym Marzocchi(co se urceni tyce) pekna. Pruziny jsou proste pruziny, i kdyz se jim vzduch uz blizi.

        0 0
      • Twisp  

        kdyby mel jasno tak se asi nepta, ne? A kolik si jezdil vzduchovek ze se ti nelibi jejich chod?

        0 0
        • RomanH  

          RS SID XC, FOX FX80 a stara Z4 AIR. Ten chod pruziny je proste jinej.

          0 0
      • Karr  

        Takze na co to potrebujem? Hlavne na maratony, a take celodenné veci. Nijake vrcholove XC nerobim, ale niekedy aj schody a take, co sa dá. Váha Foxe je este na hranici, na pruzinu super. Chcem, ze keby som isiel do tatier napr tak by som nemal bát o vidlu ze sa nieco stane. Vidle Scareb, SID nechcem. Zostali mi Reba, Black, a Vanilla. Mám uz brzdu XTR na IS2000 takze Black asi tiez ne, nechcem investovat do novej brzdy.

        0 0
        • cabbage  

          to s tou brzdou sem nepochopil:-( adaptery neznas?

          0 0
          • pitelboy  

            ja myslim , ze kdys tam nasadi adapter, tak bude muset dat vetsi kotouc ne ? nebo se mylim ?

            0 0
        • enjoy  

          a ja se jeste zeptam.proc RLC?ja ji mam a LC:-) VUBEC nevyuziju.vlastne ani R:-),ale to je tak nejak v zakladu:-)

          0 0
          • Karr  

            Maju iba RLC alebo R, a chcem to aj na XC a L mi treba, C by som nepotreboval. Inác co hovoríte na Minute2? Rovnaká cena, skoro rovnaká váha, iba ze je tam SPV.

            0 0
            • hanz  

              nebrat…poruchovej tlumič, neustálé napěnování oleje a problem seřídit na vlastní váhu, naprosto dementně řešená vzduchová komora na spv/kompresi

              0 0
            • MartinXC  

              Jestli chceš tvrdou XC vidli, vezmi 80mm a tlakuj o 1–2 třídy víc a Lock nebudeš potřebovat. Pokud si ji necháš hodně měkkou (100mm), pak na maratony ten Lock je dobrý. A pro sklerotiky je Compress taky dobrý, protože se dá nastavit tak, že když občas na kopci zapomenu Locknuto, tak na prvním šutru mě to neshodí, ale propruží. Pak Lock odemknu a je to.

              0 0
              • Karr  

                Takze z tých vidlí Vanilla, Reba alebo Minute je najlepsie si kupit Vanillu? Nie som vrcholovyXC, SPV asi nepotrebujem, radsej LO. Vanilla sa mi páci ale je to trosku drahe. A co na Blacky, nejaky platinum s IT?

                0 0
                • MartinXC  

                  Ježišimarja, dneska mi hrabe. Omlouvám se, já napsal reakci ke vzduchovce, Vanilla je pružinka. Tedy opravuji – hodně tvrdou pružinu a zkrácený zdvih – Lock netřeba, naopak, dlouhý měkký zdvih – bez Locku se moc neobejdeš. A budeš mít osvědčenou vidli na lehké FR, náročné maratony v horách. Na XC je to trochu těžký kalibr. Indiány bohužel moc neznám, Reba je trochu moc horká novinka. Já bych volil prověřenou věc.

                  0 0
                  • Karr  

                    Ja nerobim ciste XC. Niekedy si rád dám take schody a mensie skoky. Netreba mi vidla 1,5kg. Reba vyzera dobre ale fakt nic o tom nevediet. Vanilla je pri tom luxusne. Nevite nahodou kde sa da zohnat Foxi lacne? zatial som nasiel na bikezone.cz.

                    0 0
                    • MartinXC  

                      Takře spíš dlouhý měkký chod. Lock ti asi přijde vhod. Bikezone – za 16t to není špatné (i když o 2t nad letošní hladinou). Jsou to modely 2005. Může je taky dodat ? A do kdy ? (Aby ses neblamoval cenou – letos bylo kolem Foxů dost bublin, nakonec bylo obtížné něco sehnat, krom lidí, co to tahali z venku ze zámoří).

                      0 0
                      • Karr  

                        Nevim, este som sa neinformoval. Vidlu idem kupit az na jar. Ale chcem teraz prednu brzdu XTR a ze aky typ (IS aneb PM) zavisi od vidle. Preto by som chcel vediet ci sa oplati potom Fox.Ale asi hej. Mozno Reba potom.

                        0 0
                      • zac  

                        Jak sem uz psal jinde tak letos bude dovazet Foxe Cyklosvec a kdyz jsem se ptal na Vanilku R tak mi ukazali cenik a ta byla kolem 15000Kc coz mi pride docela zdrazeni oproti letoœku a kdyz jsem se zeptal proc, tak mi odpovedel ze letos byli nejaky stary ceniky atd…

                        0 0
    • Luky  

      Reba…ale me zkusenosti s ni se rovnaji nule…proste kdybych resil stejnej problem tak asi tak…

      0 0
    • Twisp  

      za kolik bys mel toho foxe? Ja sem nasel docela dobrou cenu http://216.119.92.126/…/merchant.mv?…

      zkus se jich zeptat zda by ti to neposlali i za posotvny se to musi vyplatit

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.