Bike-forum.cz bazar brzy přesouváme

15.11.2024 ho trvale přesuneme pod MTBIKER.cz bazar. Nové inzeráty, ale i tenhle inzerát najdeš od 15.08. už jen na MTBIKER.cz bazaru. Na Bike-forum.cz bazaru od té doby nelze přidávat nové inzeráty.
Co získáš přesunem?
  • Širší výběr, ze kterého můžeš vybírat.
  • Spolehlivost prodejce si můžeš ověřit na základě hodnocení od ostatních kupujících.
  • Tvoje inzeráty uvidí více lidí.

Jak bude probíhat přesun, co se stane s aktivními inzeráty a další informace o přesunu najdeš zde.

PRODÁM : Přilba Abus Cliffhanger - půlnoční modrá

Prodám úplně novou přilbu Abus Cliffhanger – půlnoční modrá vel L (57–61cm). Pyšní se technologií Multi-Shell In-Mold, která vytváří pevné spojení mezi vnější skořepinou přilby a materiálem EPS pohlcujícím nárazy a zajišťujícím špičkovou ochranu. Funkce Zoom-Ace-MTB se stará o individuální pohodlí a nabízí nastavitelný systém pro úpravu obvodu hlavy.

Pokud máte culík, žádný problém; je speciálně navržen pro vaše pohodlí. Navíc jednoduchým upgradem pomocí samostatně prodávaného čipu QUIN je přilba připravena detekovat pády.

Uvolněte svůj nejlepší výkon při zachování bezkonkurenční stability s ActiCage. A hádejte co? Od konkurence se odlišuje vynikající odolností, kterou zajišťuje litá spodní skořepina.

Nastavitelná výška hledí, funkce GoggFit, vynikající ventilace a zapínání FidLock společně zajišťují bezkonkurenční použitelnost.

Originál popis od výrobce https://www.abus.cz/…idnight-blue

inzerát vložen 21.7.24

2800 Kč

Kategorie Přilby / XC a Tour přilby
Barva černá
Velikost L
Stav nové
Cena 2800 Kč

Prodávající

Svagr Všechny inzeráty uživatele

Vsetín

Kontaktujte prodávajícího