PRODÁM : Zcela nová 29" karbonová kola Santa Cruz Reserve 30 V2 (náboje Industry Nine Hydra)

Tento inzerát je již smazán zadavatelem

Prodám zcela nová 29" karbonová kola Santa Cruz Reserve 30 V2 zapletená na nábojích Industry Nine Hydra, paprscích DT Swiss Aerolite a niplech Sapim Polyax Secure Lock Double Square – o moc lépe už to poskládat nejde; velmi lehký a odolný setup (na zmíněné kombinaci paprsků a niplů mám osobně naježděno 5 let intenzivního enduro provozu, takže to není fajnovka pouze na papíře).

Náboje jsou v klasických boost rozměrech 15×110 mm a 12×148 mm vybavené XD ořechem a CenterLock uchycením kotoučů. Součástí jsou i originální textilní vaky Reserve Wheels.

Kola jsem měl nachystaná na čerstvou stavbu, ale jelikož jsem paralelně s ní řešil i reklamaci předchozího rámu, kdy od začátku nebylo úplně jednoznačné, jestli bude pokryta full 27.5", mulletem nebo full 29" variantou rámu, tak na kola zatím nikdy nedošlo a jezdil jsem celou dobu na druhém „otloukacím“ setu hliníkových kol.

Běžná cena setu na nižší řadě nábojů (Industry Nine 1/1) i paprsků/niplů je 59 999,– Kč. Variantu na nábojích Industry Nine Hydra jsem u českých dealerů vůbec nenašel (použitá kombinace dražších paprsků/niplů je pak plně custom věc mimo standardní nabídku).

Ráfky jsou již zaregistrované na moji osobu, ale nemám problém se v rámci kupní smlouvy zavázat k tomu, že v případě potřeby poskytnutou doživotní záruku svým jménem uplatním.

Určitě preferuji osobní předání, ale vše je samozřejmě o dohodě.

inzerát vložen 31.7.23

40900 Kč

Kategorie MTB zapletená kola / 29"
Materiál karbon
Pro brzdy Kotoučové
Stav nové
Cena 40900 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.