• hawrda

    Pomůže nám tahle cesta na jih, nebo nám zničí námi pražáky milované Posázaví? Je lepší dálnice nebo nedotčená příroda,která má pod Medníkem rozměr nejen panenské krajiny,ale i romantiky dávných trempských časů? Mi tam jezdíme na bikovačku často(chaty na Kocábě-louisiana,kansas atd)a nějak nám ta dálnice nejde přez srdce. Máme pocit,že všechny ty tunely.mosty a vysuté mosty jsou naplánované jen proto ,aby se tam nažvejkly stavební firmy. Jde o to,zničíme kvůli autům a dopravě každej kout česka?Tady už nejde jen o Sázavu. Ahoj všem:-/

    0 0
    • fousek  

      Dalnice je potreba, co chudaci vesnicani, jim projizdi kolem domu fura nakladaku, az bude dalnice budou mit klid:-) Podle me je to stejne nevyhnutelny, takze je to jedno, treba si jednou budem rikat jak je ten most pres to udoli krasnej:-)

      0 0
    • JMT  

      Je fakt potreba, srazi cas Praha-Dvoriste aspon o hodinu, jesli si myslis ze je to nesmysl, tak si myslim ze asi moc nejezdis (autem)

      0 0
      • hawrda  

        Maš pravdu.Teď už moc nejezdím.Dřív jsem trávil dny za volantem náklaďáku,ale už jsem toho nechal.Teď dávám přednost vlaku a bajku. Ta dálnice na jih je potřeba.To nepopírám,ale proč KUA přez ty nejmíň dotčený místa.Nad tím by se mělo řiditelství silnic a dálnic zamyslet.U nás jde ,ale o to prostavět co největší balík a na to je přechod posázavý idealní.Aby hošanům spadlo co nejvíc do kapsy.Boužel to je u nás realita.Vidíme to denně v bedně. No hlavně ,že je zejtra so,a můžem trochu zabajkovan ný?:-)

        0 0
    • Meesha  

      Jezdim tam dost casto, tak ze dalnice. :-) Nevim teda presne kudy by to melo vezt a moc to tam neznam, ale ten dvacetimetrovej pruh asfaltu snad neznici cely posazavi…

      0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

      Dalsi dalnice skrz posazavi je nesmysl. R4 na Strakonice ma rezervy, tam je kriticky misto Barrandovskej most. Az dodelaj obchvat Prahy a par mist kolem Cimelic, na cemz se uz pracuje, tak to bude v pohode. Uz ted je to mnohel lepsi nez bojovat o zivot na Brnensky dalnici, stat pred Benesovem a pak pred kruhacem u nakupni zony za Taborem.

      0 0
    • Chuck  

      na jednu stranu mi to dost vadí, na druhou, ty auta tam stejně jezdit budou, takže je lepší je soustředit na dálnici a ulevit tak všem okrskám a vesničkám. možná se budu míň bát jezdit po silnici.

      0 0
    • kesu  

      dalnice na jih cech je potreba ale nesouhlasim s tim ji vezt pres sazavu,myslim ze by bohate stacilo napojit ji u mirosovic na D1.Provoz na ni je sice silenej ale neni mozny doprave ustupovat donekonecna,myslim ze todle by bylo dobry reseni,ktery by navic eliminovalo nutnost stavet u jesenice to dalnicni krizeni s prazskym okruhem.A D1 by se prinejhorsim dala jeste rozsirit.V okoli mnichova sou daleko vytizenejsi dalnice nez je D1 a taky se uz dalsi halvni prijezdovy komunikace do mesta nebudujou,spis rozsirujou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.