Skládačka

Přidat foto

Rozloženo

Složeno

Sbaleno ve vaku

Singl speed a skládací pedály

Brzdy Alivio pozvedly kolo o úroveň výše a stáli ve výprodeji jen o 20 Kč více než originál.

Koupil jsem za pár kaček jen z důvodu, že jsem se chtěl v něčem po večerech hrabat. Hned po koupi jsem na tom vyrazil domů a dal 15 kiláků. Kolo mělo obrovskou vůli ve středu, rozcentrovaná kola a prakticky vůbec nebrzdilo, ale měl jsem úsměv od ucha k uchu a dost mě tohle ježdění na pohodu chytlo – rozložím, někam přejedu, složím a jedu. Nikdo to neukradne, protože ho mám sebou.

Udělán upgrade z dílů ve výprodeji – zapoustřený střed SHIMANO Alivio, brzdy Shimano Alivio, nová lanka, seřízení kol, rovná řídítka, skládací pedály a tacháč. Teď je to pohodlný kochací povoz, co zabrzdí na fleku.

(vloženo 24.4.24)

Zucco
Ohodnoť bajk: (4.4  / 9 hlasujících)
Značka BTWIN
Model Tilt 100
Modelový rok 2020
Velikost 20
Hmotnost 14
Rám BTWIN - ocel
Vidlice pevná
Hlavové složení závitové
Kliky 165 mm ocel
Středové složení Shimano Alivio
Kazeta single speed
Řetěz FORCE
Náboj přední BTWIN
Náboj zadní BTWIN
Brzda přední Shimano Alivio
Brzda zadní Shimano Alivio
Brzdové páky Shimano Alivio
Ráfek přední hliník 1-stěnný
Ráfek zadní hliník 1-stěnný
Dráty ocel
Pedály skládací BTWIN
Řídítka rovná ocel 560 mm
Představec ocel
Sedlovka Decathlon ocel
Sedlo BTWIN
Pláště 20 x 1,75 BTWIN

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zucco
Zucco

25.4.24 22:20

Sedlo jsem nakonec posunul dopředu pro klid v duši. Brzdy mají pružinky až v horní dírce, aby se vraceli, jinak nefungují, šroubky jsou zašroubovány tak, že brzdí symetricky. Originály byly roztažené ještě více. Když jsem je zkoušel na normálním trekingovém kole, tak fungovali normálně na prostřední dírce a s malými podložkami. Ty čepy jsou tu takové divné. Ale brzdí to naprosto perfektně.

Reagovat
Vilém
Vilém

25.4.24 21:23

Aby se to vracelo zpatky staci vic dotahnout sroubek nastaveni predpeti pruziny, pripadne trochu pruzinu napruzit. Pokud tedy na navarce neni vic direk.

Tu znacku maxima na lizinach, ktera je dodrzena, tam asi museli natisknout omylem. Pokud nemas 50kg, tak to ty liziny nemohou delsi dobu vydrzet.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

25.4.24 09:02

Tož nechť to líce, pět! ;-)

Reagovat
Zucco
Zucco

25.4.24 08:56

Brompton by se mě také líbil, ale cenově je to úplně jiná liga. Jinak veškeré nastavení kola je na max. dovolených značkách od výrobce, jak sedlovka, tak vodorovný posun sedla. Vzhledem k tomu, že toto kolo stojí nové necelých 5 tisíc, je to na něm znát. Zadní vidlice z nějakého důvodu není symetrická a přední čep na brzdy je každý navařený jinak, proto jsou brzdy nastavené takto, protože to funguje nejlépe, na malých podložkách se to moc nevracelo zpátky. Pro zajímavost, samotná rámová sada má skoro 8 kg.

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

24.4.24 20:05

Jediný skládací kolo, co se mě líbí je Brompton

Reagovat
Vilém
Vilém

24.4.24 16:28

Ty brzdy jsi teda nastavil dost podovne, pouzij u spalku ty tensi podlozky. Taky jsem zvedav co povoli driv, zda sedlovka, nebo liziny sedla.

Reagovat

Další galerie z kategorie

OtmShank 0
puka 3
LuciPuci 5
paulo24 1
Axisak 19
barik 3