Zdar,
Ještě jsem neumřel, právě naopak jsem v dobré formě a ladím poslední km před Loudáním. Je to jediný závod, na který mám s rodinou čas. No a v sobotu pojedu na celodenní kontrolu řek, legendární motanici s největším převýšením kolem soutoku 3 řek u Prahy.
Poslední se konala na jaře 2012, je tam odkaz na starší. Trasa bude klasická, je uvedena na bikemap zde.
Sraz bude v sobotu 23.5.2015 jako vždy velmi brzy a to v 8.00 pod Barranďákem na Bránické straně. Já pojedu z Řevnic, takže si před tím střihnu těch 20km áčka, kdo bych chtěl se mnou. Bude asi trochu pršet, takže očekávám, že kromě dalších blců, kteří také trénují na Loudání, se nikdo nepřidá.
Tentokrát neudávám harmonogram, ale tempo bude čistě Loudací (rovina tak 26–28km/h, stoupání tak 9–11m/min, sjezdy bez záludností). Moc se ale nestaví kromě hospody a to platí i při dešti, krom nějaké průtrže, kdy bude povoleno tak 5 minut sečkat pod smrkem.
Hospoda bude jako vždy v Teletíně. Tímto bychom měli v pohodě dát za světla celou kontrolu včetně kopců na levobřehu Berounky zpět do Prahy. Já pak pojedu zpět do Řevnic po áčku.
Tohle nenní jen tak normální vyjížďka. To je výzva. Kdo to dá se mnou celé, tak bude zaručeně vědět, že by měl při Loudání na první desítku.
Kdyby se chtěl účastnit nějaký Loudal mimo region, tak může u mne přespat v Řevnicích jak v pátek tak v sobotu. V neděli pojedu zase na kolo směr Kačák a Dědkův mlýn, ale to už nebude takové maso.
Jo a ještě jedna věc. Sraz je garantovaný, i když tady nikdo nic nepotvrdí ani na Facebooku nezaloží skupinu a Google kalendáři událost.
Tel na mne v profilu.
Venca