Diskuse: Bikeři z HK IV. 2010 :O) (Vyjížďky/Srazy)
Statistika
Odkazy
Diskuse
-
-
já se někdy přídám určitě ;) minulej rok sem toho moc nestihl najezdit tak bych si to letos rád vynahradil :D
-
Když já se bojím, že Vám nebudu stačit a budete se mi smát :))
-
Mě budeš stačit určitě neboj :O)
-
Me taky budes stacit:)
A pokud si najdu cas ve svem nabitem maturitnim roce, tak se k vam snad pridam:)
-
prosimtě maturitu udělá každej kdo neni uplně vyjetej ;O]
-
To sice jo, ale ja potrebuju do prumeru 1.5, aby mi dali +2 body na farmacku v Brne…
-
V Brně je farmačka? Na MU?
-
Jj…
-
sakra, pojďme už jezdit :) začínám mít absťák!
-
Ten už mám půl roku:D
-
já už ho mám taky, ze zoufalství už koukám i na záznamy bajkových závodů :o)))
-
hehe :) poslední měsíc už jsem nejel ani jednou na cyklotrenažeru, hnusí se mi, fuj :) už chci do lesa, do přírody, ke zvířátkům! :) … a na pivo… :)
-
mě se hlavou honí myšlenka že zejtra vyjedu ale uvidím jak se mi do toho sajrajtu bude chtít :/
-
tak kde si dáme sraz? :)
-
no já chtěl jet spíš směr ŽH :) ale jestli znáš nějakou cestu mezi HK a Pce? ;)
-
směr ŽH bych taky jel, ale z HK to je daleko. Přemejšlím jaká cyklo trasa by mohla bejt průjezdá v tuhle dobu :/
-
toť otázka :)
-
myslím že jedině asi nějaký silnice, bukovina, němčiče, dříteč, újezd a tak.
-
tak klidně můžem, popřípadě můžem prubnout nějakou lesní cestu u Dřítče ;)
-
v kolik tak bys to viděl? jí si zejtra můžu udělat čas třeba už dopoledne, nebo klidně nějak po poledni.
-
od kolika můžeš? ;) já mám čas celej den
-
no, tak teoreticky bysme mohli třeba dopoledne, třeba v 10 v bukovině? myslím že to stejně dlouho nevydržíme, páč bude kosa jak svině :)
nebo v Dříteči?-
oki, tak v 10 v Bukovině ;)
-
Tak jo, no ty voe, to abych si nařidil budíka :)
Budu mít kolo značky GT :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Díky za přání, tobě taky, těšim se až to na jaře provětráme, ale to je ještě dlouhá doba tunění a špekulování :-)
Těšim se na tvuj novej stroj, tak šup šup
-
novej stroj je bohužel stejně daleko jako to jaro xD xD xD
-
nekecej, nevěříme ti, už to doma tajně skládáš!
-
heh kéž by rád bych ho měl alespoň v první verzi na hospůdky pojízdný :O)
-
a co je v plánu za nový kolo? :)
-
a pak nebudeš bumbat, abys ho někde v polích nepoložil.. To ne chlapče, postav si hezky nějakou Meridu na přechodný období, třeba si ti nakonec zalíbí :)
-
jj dyť říkám merida + reba + sram + ričí bude to prostě dělo…
-
merida? a já myslel že třeba nějakej jinej canonndale ;)
-
-
to už je lepší :))
-
Chceš mít prdýlku ve větším pohodlíčku což? :)
-
Mno tloustnu a lenivým tak sobě musim přizpůsobit i kolo…
-
No, to já teď po svátkách taky docela nakynul :) Scalpel je suprózní bajk, joo, to bych taky bral.
-
jj jen sehnat rám leftyn je plna ebay ale rámů v barvách team replika a velikosti M moc neni :O(
-
já po scalpelu občas taky pošilhávám, přemejšlím, že bych na jaře pořídil něco takovýhodle: scalpel
-
leftynu uz mas? me se za ni nechce davat 1000 USD
-
Před vánocema jsem koupil bráchovi tuhle
leftynení to carbon, ale za ty prachy myslim super.
-
hm a platil jsi u tohodle clo? nebo to prošlo bez povšimnutí? To udělá na ceně taky velkou pálku s poštou…
-
doufám, že bez cla, mělo by to přijít tenhle tejden, měl jsem za to že clo se platí jen za nový věci ke kterejm je papír s cenou. Dle čeho by u použitý věci, u který nevěděj jakou má cenu počítalo clo?
-
já už bych si připlatil za carbonku pak tě to bude akorát furt hlodat žes to neudělal :O( a rozdíl ve váze bude dost markantní…
-
Je to pro bráchu a vono každej není gramhonič :) fungovat by měla i tak pěkně.
-
cose týče mě, já teď zase budu krvácet při shánění náhrady za komplet aparaturu co mi lohli. takovejch 30 tisíc to zpraví :) Za to už by se dal sehnat scaplel, leftyna i pár komponentů. sakra kurva :/
-
jako že scalpel rám.
-
Tady je jeden scalpel skoro zadarmo kdyby někdo chtěl: http://www.cyklobazar.cz/…pel-s-lefty/
-
To je nějaký hooooodně podezřelý. Ale je to velikost na Tebe.
-
sakra na mě je to moc malý, ale za ty prachy krása.
-
no ale zdá se mi to taky už trochu staršího data…
-
-
-
-
no však právě já chci karbonku…
-
tak nezbejvá než šetřit nebo vybrat banku ;O]
-
do tý banky bych snad s někým klidně šel :)
-
jn. minulej tejden mi utekla buy it now karbonova za 13500,– kua to jsem byl nasranej…
jinak sorry ze ti zasiram vlakno :)-
Aspoň se tu řeší něco o čem se dá mluvit mě zas minule utek rám akorát sem zaplatil dovču a vydal se uplně z peněz když sem ho objevil na ebayi :O(
-
videl jsi tu lefty max na cyklobazaru? kdyby to byla 110ka tak bych nevahal ani minutu.. aspon docasne :)
neda se zdvih prestavet?-
tak to netuším rush by nespolknul vyšší zdvih ? i když i těch 110 je hodně :O)
-
to je odsud ne??? http://www.tinktink.cz/…r/index.html
ta je navíc pružinová…
-
-
-
-
-
-
-
-
-
nemám ale počítám s tim že vyjde na těch 15–20
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jo jinak fotky kubíka se ti fakt povedly :O)
-
-
-
-
-
-
Koukám jak blázen, pár dní po N.R. a pomalu to dohání počet příspěvků z loňského roku:-). I já doufám, že společně najedem a hlavně:-), vypijem, nějaký ten km a půlitr pocestného ionťáku:-). Nicméně, koncem roku mě přibyla jedna moc krásná starost, která prozatím odsunula bika na 1,2-hou kolej, viz. foto:-).
-
!!!Sněží!!!
-
BRUTÁLNĚ!!! :)
-
Zejtra budu muset do práce Busem místo kola :O(
-
Jde o to, jestli se ten bus vůbec probrodí tím návalem :)
-
mno včera mi měla jet městská ve 12:00 a jela ve 12:45 tak horší už to snad nebude xD
-
Obsah tohoto příspěvku byl blokován zakladatelem diskuse.
-
-
-
-
-
jezdíte v tomhle počasí někdo? :)
-
Já :) včera jsem jel do práce trochu delší cestou před novej hradec, pak do lesa a přes malšovice do práce, cca 10km asi ua hodinu a půl, fakt sranda :)
-
Myslim že asi nikdo se zdravym rozumem člověk akorát ohrožuje sebe a svoje okolí…
-
Myslíš, že nemám zdravej rozum? To jsem se torchu urazil :)
Každopádně nevím jak cestou po chodníku nebo v lese ohrožuju svoje okolí, ono ani na silnici nebyly skoro žádný auta, právě mě to přišlo včera parádní.-
mno ono stačí i jen jedno auto nebo chodec a může to bejt konečná nebo nákej úraz…
-
já přemýšlel že bych tu projížďku zkusil dneska, ale nějak se mi do toho nechce :-D na silnici bych si asi netrouf, tak by to případně jistila nějaká cesta v okolí mimo silnici, ale ta lenost a pohodlí dneska vítězí :D
-
To já už bych někde lítal, kdybych nebyl zavřenej ve worku :/
-
já už bych někde lítal být nad 5°C bez deště :-D popřípadě ještě mít s kým vyrazit :/:D takhle to beru spíš jen takový vyblbnutí s bajkem na sněhu :)
-
Jasný, jde jen o vyblbnutí, to já už bych si přál tak 10 nad nulou, bezvětří a slunečno :) Třeba můžem někdy i vyrazit společně, ale nejsem žádnej závodník :)
-
a co běžky myslim že to počasí přímo vybízí k tomu je vytáhnout ? :O)
-
To jo, hned bych šel, ale máme je s přítulkou na chalupě v železnejch, tenhle tejden se tam chystáme, už se těším.
Co tak ale můžu říct, mnohem víc potlučenej jsem vždycky z běžek, než když jedu ve sněhu na kole.
Láká mě to na běžkách sjížděť všechno co se dá :) -
mít nějaký už na nich jsem, ale s financema je to teď špatný :)
-
-
proč ně :) já zase jezdím na bajku docela krátce takže mi to taky nejede nějak super rychle :D
-
-
-
-
-
-
-
V tomdle pocasi se da jezdit akorat po vyhrnutejch silnicich a to je na hovno.. Ale byl jsem se svest v pondeli a utery a bylo to parada. Venku fest kosa, snih promrzlej, takze se dalo jezdit po vsech vyslapanejch cestach.. parada
-
Ne :( Nová merida(z pojistky) stále čeká v obyváku na první projížďku… tak aspoň můžu postupně dokupovat věcičky:) (už jen blatník):D
-
-
Zdarec lidi schánim někoho kdo by mi nafotil new bike nemáte někdo nákej tip ? ? ? případně pokud si někdo troufáte a máte možnost i místo rád vás testnu :O)
-
zdarec mohl bych se někdy přidat na vyjiždku? jsem rad ze jsem narazil na nejakou partu z HK, protože minulou sezonu jsem jezdil az do Pardubic abych se mohl projet s vice lidma, tak velmi rad uvitam kolektiv z HK,:)
-
určitě tě rádi uvidíme :O)
-
-
:D:D to vypadá na partu veselých lidi, to je paráda :) rad se přidám, zítra ráno mám vejšku až od odpoledne takže to asi pojedu dopoledne projet, aspon hradecký ulice, led je stale zradny a naslapy jeste zrádnější :D
-
je vidět že se toho nebojíš a ani naše blbý kecy tě neodradily paráda :O)
-
Takze dame trojku ?! :)
-
ještě vemem neila ať máme nákou babu…
-
ježiš, tak to bych nemusel vidět :))
-
zima je dlouhá a všichni už se těšíme na léto na bajk a pivko…
-
Mno s babou je to lepci. Vemem Krema ?
-
No to já taky, ale ne na trojku s chlapama :) mimochodem když se člověk těší třeba na pivo, už to prej značí že je alkoholik :) Mám pocit, že to je 95% čechů :)
-
-
-
-
-
Me se nelibi ten pisek vsude po chodnicich:(
Co studakujes?-
Radeji pisek nez snih… do patku ma zase pripadnout hromada sněhu:( kde je to JARO?
-
No jaro začíná až někdy ke konci března :) Nicméně stanovil jsem si datum sobota 27.února na první jarní trip na bajku, ať bude počasí jaký bude, nic mě nezastaví, když se někdo přidá budu rád :)
-
-
-
-
:D to vypada na slušnou akci, kdo bude dělat mamču a tatku :D budu spíš cyklista prihlížející :D studuju tady na univerzitě na pedáku obor telocvik, takže ke sportu mám hodně blízko a cyklistika je super, chci letos objet vsechny zavody nebo co nejvice zavodu ze serie cyklomaraton tour :) tak uvidime, musim chytat formu,:)
-
no uvidime, zatim me to bavi, dřiv jsem jezdil jen tak a jednou jsem zkusil zavody a dost me to chytlo a taky me na to navodila parta se kterou jsem jezdil z pardubic od Scott týmu, jinak zitra dopoledne spis projedu jen silnice, ten pisek na chodnikach neni zrovna to prave, spis takova zahrivacka,,,ty jo o ty party ani nevim, to je porad neco :D to bych jen nekam chodil ale AC znam moc dobre chodim tam, mozna se tam objevim :)
-
docela pěkně se teĎ jezdí tady
jsou tam vyšlapaný cestičky od lidí co tam choděj péšo, udupanej podklad, takže tam je spousta takovejch singlíků a jede se na tom kupodivu pěkně, kole řeki a slepáho ramena se to dá vzít, uplně ve městě to je na prd. -
Tak si me tam najdi, dam rec. Na 99% tam budu :)
-
-
ty jo to ani nevim a to znám syna majitele, vim ze tam meli akorat problémy pred vanoci s rvackou a taky s alkoholem ze tam pili nezletily a jeste k tomu vlastni, tak tam byl nejaky rozruch
-
díky za odkaz, vim kde to je ja kousek od tamtud bydlim, mam to do lesa hodně blízko bydlim jak je ta nová část na plachtě za kárem tam u koní, takže to mám blízko se tam zajedu zitra podivat diky :) je fakt ze ve meste je dost provoz a samy semafor to se furt jen zastavuje a nic z toho
-
Jasný na nový plachtě jsou potraviny a pekárnička, tam chodím z práce pro žrádlo když mám hlad :) Ty jo, je to nedávno co tam byla holá pláň.
-
Tak to máš i blízko do cyklobaru hehe…
-
Hele normálně já kolem toho cyklobaru jezdím tak strašně často a nikdyj sme tam nezajel, protože mě strašně odrazuje ten název :) Nemám rád když se něco takhle úzce specifikuje :) Musím to letos napravit.
My jezdíme spíš do Bělečka na farmu, tam maj dobrýho Krákoru a klokaní stejky :)-
jj potraviny a pekarnicka jsou ode mne par kroků kolem jezirka a jsem tam, ale neni to zrovna levne aspon ty potraviny pekarna je uz lepsi, aspon na medovnik :) jj cyklobar je blizko, nechaval jsem si tam parkrat davat do kupy kolo kdyz jsem si s necim nevedel rady pred zavody a nejaky udrzby, nemaji to tam spatny, cyklisticky prostredi, pohodový lidi, me to tam vyhovuje i kdyz taky casto jezdim do belecka, ale ta hospoda tam uz skončila co aspon vim, tak jedine vzdy o vesnice dale do krnovic :) tam maji dobrou cesnecku a za trebechovicema dobry cesty na jezdeni
-
Skončila? vždyť jsme tam byli ještě někdy v prosinci, nebo v listopadu na polívce a pivku :)
jj, medovník, to je věc :)
-
-
musíš letos napravit je tam opravdu výbornej kolektiv lidí…
-
když je jsme takovej dost asociální typ :D ale jak si dám pár piv, tak se stávám docela sociální :)
-
:) to kazdej, ale tam jsou fakt pohodovy lidi, spis starsi takovy nadsenci :)
-
Tak to je fajn, to se mi tam bude líbit, já mám starý lidi rád :)
-
a ještě jako bonus maj dobrý pivo klobásy a servis :O)
-
dej si dobrý pivo, klobásy a servíc :)
No doufám, že s Váma letos dám nějakou vyjížďku a zajdem tam.-
o to nemám strach jinak doufám že se všichni sťuknem na otvírání hospůdek na začátku dubna…
-
Jo to bych chtěl, na zavírání jsem teď tvrdnul v práci, brácha byl a prej super, akorát přijel poměrně zas.anej :)
-
tak to je to poslední trochu bláta ale jak otvírání tak zavírání vždycky stojí za účast bejvá tam bezva atmosféra spousta super lidí, pár pěknejch kol a spousta merid…
-
Zavírání bylo good, horší ovšem byla zpátečný cesta do Pce na bajku :o))) Po otvírání snad radši pojedu domů vlakem :o))) A bláto k Mtb svým spůsobem i patří ne? ;o) Jinak atmosféra a lidé byli vážně super, otvírání se taky hodlám zúčastnit :o)
-
-
Doufam, ze to nebude vikend pred velikonocema, to bych zas nemoch :!(
-
-
-
souhlasim :) je to asi nejlepsi podnik pro cyklisty po hezke vyjizdce parada:) a nebo ja tam chodim i jen tak treba na kofolu kdyz mam chut pesky se psem:)
-
mno my se tam občas s klukama sťuknem třeba na pivko po práci je to prostě oddychovej podnik…
-
to rozhodne, je to tam dobry:)
-
ještě pro ty co nevědí o kterém místě je řeč: http://www.cyklobar.com/
-
-
-
-
-
-
-
-
Dobryho Krakorou nekde v okoli HK! Jaktoze jsem to jeste neobjevil! Sakra, jdu si dat 5× Otče Náše.. :)
-
jj, měl bys tam zajet, sice je tam v létě dost much, ale jinak je to tam fajn :)
-
dost je hodně podhodnocenej počet :-) Si myslím, že je kolem Hradce mnoho lepších míst.
-
A to já si zase nemyslím :) Třeba loni byli extrémní vlhka a vedra, těch much bylo už fakt presráno, ale jindy to nebejvá tak hrozný, nejlepší to tam ale je na jaře a na podzim.
-
No proti gustu… Jám měl moc rád hospodu v bývalým amfiku ve Vysokým Chvojnu.
-
jj, tam to bylo moc pěkný, ale dobrý je to i na návsi ve Vysokým Chvojně, myslím, že tam točej taky Krakonoše :)
-
Jo a taky tam maj občas vepřový hody hody doprovody :-) Moc pěkný místo je Mazurova chalupa, jen tam jezdí hospodskej z Bělče s karavenem, ale klobásky má docela ucházející :-) a točil Bažanta.
-
Tocej, ale vzdycky, kdyz sem jel okolo, tak bylo zavreno :(
-
Divný, mě se ještě nestalo abych tam přiejel a neměli otevřeno :) Možná jednou.
-
Asi mam kliku. Ja jel teda okolo jen asi 3–4×..
-
Otvírejí o víkendu asi až ve 14.00 a když vyrážím dopolko, tak mají zavřeno.
-
mno cyklobar má taky až od 15:00 normální lidi dopoledne choděj totiž do práce ;o]
-
no jo, dělám na směny, takže jsem asi nenormální :/
-
nj já každej den o půl třetí končím v práci a pak mám celý odpolko volný :O) (většinou)
-
-
já tam byl takhle vždycky o víkendu :-)
-
-
Tak to je možný, já tam většinou právě jezdím ve všední dny, když dělám kratší vyjížďky, když jedu o víkendu jezdím spíš směr orlický hory, opočno, dobruška, nebo směr dvůr králové.
Tak proto jsem asi nezažil že by tam měli zavřeno.
-
-
-
-
-
-
-
-
A farma tam je kde? O:)
-
-
-
-
-
-
ahoj všem.. jsem v pce na intru a za týden se vrhnu na najíždění km. Většinou pce, hk a okolí. pondělí-pátek cca 700km tejdně. nemá někdo zájem mi dělat sparingpartnera??
silnice! :D
-
Jezdíte někdo i v noci? Podle mě je to nejlepší čas na letní projížďky, jak není takové vedro, a v tý tmě více roste hladina adrenalinu:)
-
Já jen když se v létě nějak moc dlouho zdržím v hospodě a pak jedu po tmě domů :)
-
Ja mam rad vedro!
-
Vedro až tolik nevadí hlavně když je co pít :O)
-
raději ve dne, v noci není vidět a nehoda se může stát hned, třeba jen kvůli kořenu, abych něco viděl tak bych potřeboval dálkový světla z auta:)
-
V nocie jen po cestach myslim:)
-
Vy rikate cesta asfaltce, vid ?
-
i asfaltka po tmě může bejt zrádná viz Luční…
-
Asfaltka ne, spíš odvodňovák postavený z pořádnejch šutrů:-).
-
nazdar kolego rád tě tu taky vidím :O) co malej jak s ním válčíte ? jinak ta asfaltka je tam výborná rozjezdovka :O(
-
Už se těším na kolo, bo všechny cesty v okolí jsou zasněžený, silnice rozsolený a tak aspoň ladím kondičku na běžkách. Co se týká Juniora, nějak si teď nevzpomínám, kdy sem se naposledy pořádně vyspal:-).
-
S těma silnicema a sněhem je to fakt blbý mám doma novej bike a nemůžu se dočkat až ho pořádně testnu a junior se časem sklidní zas ber to tak že kdyby byl klid něco by nebylo ok takhle aspoň víš že se dožaduje vaší pozornosti :O)
-
Takže už budeš mít taky pod zadkem nějaký ten cenťák zdvihu:-)? Pokud máš fotku, pošli mě ji na mail, ať ti můžu ten asijskej zázrak zkritizovat:-). Já mám na kole ještě bahno ze zavírání hospůdek, pak už jsem jezdil jen zimáka a od ledna jsem neseděl na ničem. Pomalu začínám vybírat vozík a těším se na jarní slunce, začínáme mít trochu ponorku:-(.
-
Tohle sou jen takový provizorní fotky teď ho přestavuju k obrazu svému :O)
-
Co s ním plánuješ? Z E-baye?
-
mno v podstatě oproti tomu co sem ho dovez domů ( z čech ) tak je nová sedlovka, sedlo, představec, rodla, brzdy, rohy pláště, kotouče, sedlová objímka, gripy pak nákej titan v podobě šroubků a možná ještě náký blbiny celkově spadla váha pod 10 kilo s pláštěma 2,2 :O)
-
Tak to Ti zůstal v podstatě jen rám s vidlí a kolama, ne? :-)O. Byl novej? Jo kdy dneska končíš, že bych Ti zavolal? Já byl včera večer ještě na hokeji :-X
-
mno zbude mi toho víc rám,kliky,vidle,kola a řazení xtr vše ostatní sem vyměnil jinak byl rok jetej ale dostal sem ho fakt v perfektnim stavu :O) jo ještě sem samozřejmě vyměnil kazetu dal sem kladky kcnc na keramice do šaltru, řetěz a pedály xD já popravdě ani nvm v kolik přesně končim ale ± po půl třetí bych chtěl vyrazit dom…
-
-
-
-
teeen je pěkneeeej ;)
-
:) ty jo, tak ten je skvělej :) moc pěkný bike, vypadá dost nadupaně:)
-
-
„Pomalu začínám vybírat vozík…“ – už se těším :)
-
-
-
-
-
-
-
Asfaltka=spíše nějaká lesní stezka
-
-
-
-
-
-
-
Kde to je, ta cesta vpravo vypadá v pohodě, tam bych taky jel.
-
to je cesta k Trpišovu od Slatiňan :) místy to byla na sněhu hodně adrenalinová záležitost, asi pětkrát sem měl na mále ale vždycky sem to ustál :D už aby ten sníh slezl :)
-
už hlásej oteplení od pátka už bude přez den nad nulou takže ten sníh rychle zmizí :O)
-
dobrá zpráva :)
-
A ještě lepší je že nový kolo mám prakticky doskládaný :O)
-
já zase dneska dokonale zaprasený, tak mě ještě dneska čeká čištění :D
-
-
-
-
-
-
-

Tak rok se s rokem sešel a pomalu nám začíná dálší sezóna. :O) Zde je místo pro všechny bikery a silničáře z východních Čech, aby si mohli na BF domlouvat švihy a jiný akce. Všem přeju pěknou sezonu plnou spousty příjemně najetejch kilometrů. :O) Jinak letos bych chtěl objet co nejvíc akcí ať už závodních nebo ne tak doufám, že se občas někdo z vás přidá :O)