Oblečení do deště: Nenechte si počasím zkazit vyjížďku

O ježdění v dešti se traduje leccos - například to, že v něm jezdí jen opravdu drsní cyklisté. Ale i to, že neexistuje špatné počasí, ale jen špatně oblečení cyklisté. Tyto kousky by mohly zvýšit váš komfort.

Craft ADV Hydro Lumen

V cyklistické bundě Craft ADV Hydro Lumen se nemusíte bát žádné mokré a chladné vyjížďky. A to zejména díky tomu, že má tři vrstvy, membránu VentAir Wind a částečné zateplení. To, že se ochlazuje, nemusí hned znamenat, že musíte zkrátit trasy, proto má i tato bunda čtyři kapsy (z toho jednu na zip), kam se vejde všechno potřebné. V Craftu dbali i na bezpečnost, na bundě se nacházejí reflexní prvky ze všech stran. Její cena je 3 349 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Alé Klimatik Guscio Elements

Italská bunda Guscio Elements představuje skvělého parťáka do deštivého a chladného počasí. Aby mohl cyklista jezdit za každých podmínek, má tento kousek vodní sloupec 10 000 mm, tepelně podlepené švy a voděodolný zip. Když k tomu přidáme vysoký límec, elastické zakončení rukávů a reflexní prvky, dostaneme bundu, která se v podzimním počasí cítí jako ryba ve vodě. Její cena je 4 049 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Polaris AM Summit

Díky bundě Summit bude cyklista viditelný už z dálky, protože červená na silnici doslova “svítí”. Největší devízy jsou zejména nepromokavost a větruvzdornost. Je složena z dvou a půl vrstev, přičemž švy jsou lepené a zipy voděodolné. Bundu lze nosit s kapucí i bez ní, lemy na rukávech i v pase jsou také nastavitelné. V přední části se nachází praktická voděodolná kapsa, například na mobil. Cena bundy je 3 199 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Silvini Basale

Při podzimních vyjížďkách je dobré “hodit” pod dres vrstvu navíc. Funkční triko Silvini Basale slouží jako spodní vrstva a kromě samotného odvodu potu plní i antibakteriální funkci. Je totiž protkáno stříbrnými vlákny, které eliminují množení mikroorganismů a vznik zápachu. Materiál je pružný a šitý plochými švy, které snižují nepříjemný pocit během nošení. Cena trika je 879 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Kellys Thermo Isowind

Kalhoty Kellys Thermo se skládají ze dvou částí. Přední, vybavená membránou Isowind®, je odolná proti větru a vlhkosti a zadní, vyrobená z termomateriálu SuperRoubaix®, zajišťuje termoregulaci a odvod potu. O pohodlí se stará antibakteriální vložka Hygienic®, a aby kalhoty držely na místě, jsou vybavené šlemi. Na zadní části se nachází reflexní logo, které napomáhá bezpečnosti cyklisty. Cena kalhot je 2 649 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Assos Mille GT Wind

Největší devízou bundy Assos Mille GT Wind je kromě odolnosti vůči vodě a větru její skladnost, snadno se totiž vejde do zadní kapsy dresu. Přední část je vyrobena z textilie Foil Ultra, pod čímž si lze představit polyamid odolný proti větru, vodě a oděru. Na bocích se nacházejí panely z pružné síťoviny Glossy, které zaručují dostatečnou prodyšnost bundy. K bezpečnosti cyklisty přispívají reflexní proužky. Cena bundy je 3 049 Kč a najdeš ji v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Sportful Fiandre NoRain Team

Dlouhé cyklistické kalhoty italské značky jsou výbornou volbou na dlouhou vyjížďku. Jsou vybaveny pohodlnou vložkou BodyFitPro, která je anatomicky tvarovaná a má různou tloušťku podle potřeby. Samotné kalhoty jsou vyrobeny z materiálu NoRain Thermal s vodoodpudivou úpravou. Jejich odolnost vůči vodě je podtržena i použitím minima švů. Šle jsou síťované, což eliminuje pocit přehřívání. Cena kalhot je 3 199 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu, či na stránkách dodavatele.

Craft Active Intensity

Craft Active Intensity se řadí mezi zateplené funkční prádlo, které se dá použít nejen na podzim, ale i na jaře či v mírnějších zimních dnech. Vyhotovené je z pleteniny různé hustoty, střih je sportovní s plochými švy, V místech, kde se cyklisté více potí, například v podpaží, je struktura trička odlehčená. Na rukávech i ve spodní části je zakončené elastickými manžetami, zajišťujícími přiléhavost. Jeho cena je 1 049 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu či na stránkách dodavatele.

Kompletní nabídku oblečení a výbavy do nepříznivého počasí najdeš v našem MTBIKER shopu.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.
Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě PR článek

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě

Počasí si z nás dělá poslední týdny dobrý den a zažíváme bláznivé podmínky - sníh, déšť i bláto. Jakou výbavu zvolit do takového počasí?
keyboard_arrow_up