Pohodlí na kole  - jak si užít vyjížďku ještě o něco více

Pohodlí na kole - jak si užít vyjížďku ještě o něco více

Jízda na kole přináší spoustu zážitků. Ty mohou být ještě příjemnější, když se na kole budete cítit nejen bezpečně, ale i pohodlně. Vybrali jsme pro vás pár kousků, díky kterým se budete na každou další vyjížďku těšit ještě více.

Craft Greatness

Pánské bezešvé funkční boxerky s cyklovložkou C4 od švédského výrobce CRAFT slouží jako spodní vrstva pod volné kraťasy. Laserem řezanou textilii, antibakteriální úpravu a anatomické tvarování oceníte i po delší době strávené v sedle. Široká guma kolem pasu společně se silikonovým potiskem na vnitřní straně zajistí, že boxerky drží na svém místě po celou dobu vyjížďky. Jejich cena je 1049 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Kellys Edge

Pohodlné a odolné XC tretry značky Kellys se zapínáním na suchý zip a přezku pro rovnoměrné upevnění chodidla. Svršek tretry je vyroben z perforované syntetické kůže pro lepší odvětrávání, podrážka je pevná pro efektivní přenos síly do pedálů v jakýchkoliv podmínkách a pro jistější chůzi je pogumována. Na výběr jsou dvě barevné varianty: Black v ceně 3099 Kč nebo výraznější Lime za cenu 2449 Kč. Najdeš je v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

GIRO Isode

Ochranu hlavy řadíme mezi klíčové prvky bezpečnosti na kole. Přilba s označením Isode od výrobce Giro si bere inspiraci ze špičkového modelu Cinder této značky. Využití najde u silničních nebo crossových jezdců, zaujme čistými designovými liniemi. Ventilaci zajišťuje 22 otvorů, přesnou velikost lze nastavit jednoduše díky upínacímu systému Roc Loc Sport. Vybírat lze ze tří barev, cena je 1599 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Selle San Marco GND Supercomfort Racing Wide

V otázce pohodlí vašich zadních partií hraje hlavní roli společně s kvalitní cyklovložkou i výběr sedla. Legendární italský výrobce Selle San Marco nabízí model GND Supercomfort s určením pro silnici nebo MTB. Ližiny jsou z materiálu XSILITE, skořepina Carbon Fiber Reinforced, tlumení zabezpečuje Biofoam s gelem a povrchová úprava Microfeel. Hmotnost modelu je 210 gramů. Cena je 3649 Kč a najdeš ho v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

CTM Vice

Dámské dlouhé rukavice CTM s elastickým natahovacím zapínáním. Zabrání klouzání rukou při držení řídítek a poskytnou ochranu v případě nepříjemné kolize. Co určitě dámy ocení, je možnost ovládání dotykového displeje telefonu bez nutnosti jejich sundávání, což je umožněno díky silikonovému potisku na prstech. Savou látkou na palci lze otírat pot z čela. Cena rukavic je 539 Kč a najdeš je na našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Amplifi Salvo Joint Knee

Hlavně začínající bikeři, co se vydají sjíždět traily nebo do bikeparků, by měli myslet na bezpečnost a ochranu svého těla. Chrániče na kolena Amplifi Salvo Joint jsou tvarované pomocí 3D technologie a vyztuženy kevlarovými panely pro extra odolnost. Společně s bočními vycpávkami ochrání tvoje kolena před nepříjemnými odřeninami. Protiskluzové lemy je udrží pevně na svém místě. Jejich cena je 2099 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Tatze TWO-FACE

Optimální výkon do kopce, maximální bezpečnost ve sjezdu. Z jedné strany nášlapné SPD se 4 výškově nastavitelnými piny, na straně druhé platforma se 14 piny. To jsou kombinované pedály TWO-FACE od specializované značky Tatze, vyvinuté a testované v Tyrolsku. Díky neutrálnímu rozložení hmotnosti se pedály po sundání nohy neotáčí, ale zůstávají na místě. Cena pedálů je 3899 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Shotgun Kids Ride PRO MTB

Chcete na svou dobrodružnou vyjížďku za zážitky vzít i ty nejmenší? Žádný problém. Dětská sedačka značky Shotgun uveze děti od 2 do 5 let, díky nulovému kontaktu s rámem vám ho nepoškrábe, lze ji jednoduše a rychle namontovat nebo demontovat a díky širokým možnostem nastavení sezení si vaše dítě užije výhledy, jaké máte vy ze svého sedla. Hodí se na běžné horské kolo nebo e-bike. Cena sedačky je 5390 Kč a najdete ji v našem MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Více produktů pro vaše pohodlí a bezpečnost najdete na MTBIKER shopu.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
5 chyb aneb jak se vyhnout akutní blokaci zad

5 chyb aneb jak se vyhnout akutní blokaci zad

Když milovníka kola chytnou záda, tak jediné, co ho zajímá je kdy tato nepříjemnost odezní a bude moct opět naskočit do sedla. Tento stav právě prožívám, tak bych se s vámi chtěl o tuto zkušenost podělit.
Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu PR článek

Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu

Při začátcích s cyklistikou je výborným řešením kvalitní, ale stále dostupný model. Dnes se podíváme na několik hardtailů, které udělají radost i nenáročným cyklistům.
keyboard_arrow_up