Užitečné doplňky do 1000 Kč

Spousta praktických doplňků se dá pořídit i za sumu, která není nutně čtyřmístná, a i přesto v mnohém usnadní život nejednoho cyklisty. Nejinak tomu je i v případě níže popsaných doplňků, jejichž cena nepřesáhne 1000 Kč.

FINISH LINE Teflon Grease

Tato velmi kluzká vazelína je určena pro ložiska a konusy, spojení sedlovky a rámu, nebo na kluzná pouzdra čepů odpružených rámů. Obsahuje DuPont ™ Teflon ™ a vodu odpuzující polymery. Zabraňuje opotřebení a deformaci dílů. Je vhodná i pro namáhané hlavové a středové složení. Praktické balení v tubě, cenovka 219 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Supacaz Super Sticky Kush Galaxy

Tři centimetry široká a tři milimetry tlustá omotávka Supacaz, kterou si oblíbil i Peter Sagan a řadí se mezi špičkové závodní omotávky, je výborně pružná, má dlouhou životnost a díky polyuretanu na povrchu zaručuje bezpečný úchop i v případě, že je omotávka vlhká. Prostřední vrstva z exkluzivní směsi pohlcuje otřesy. Nechybí ani laserem vypalované koncovky StarPlugz, které se utahují 3mm inbusem. Nabízí se v různých barvách, za cenu od 579 až po 869 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Weldtite montážní gel na pláště

Nazutí bezdušových plášťů není žádná velká dřina, ale i tak může být montáž ještě snažší, zejména při nekterých kombinacích plášť/ráfek. Příjemná konzistence zajistí pohodlnou montáž, stejně tak ochrání ráfek či plášť před možným poškozením a přebytek se sám vypaří. Aplikace pomocí štětečku zajistí rovnoměrné nanášení gelu. Tento šikovný pomocník je za cenu 118 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu, nebo na stránkách dodavatele.

Rex Domestique Chain lube

Unikátní technologie využívaná při výrobě lyžařských vosků se zasloužila o výrobu tohoto maziva pro řetězy, které neobsahuje ani přidané ředidlo, ani vodu. Díky gelovité struktuře zajišťuje optimální přilnavost na řetěz a po nanesení lze hned použít, aniž by se muselo čekat na odkapání či odpaření. Balení o obsahu 30 ml by mělo stačit až na 30 aplikací a jedna aplikace vystačí až na 500 km. Cena je 489 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Sks X-BLADE II

Nejen do zimních plískanic se může hodit tento 620 mm dlouhý blatník SKS X-Blade II, jehož montáž nezabere víc než pár vteřin. Je vyroben ze dvou různě tvrdých materiálů, konce blatníku jsou pružné, což eliminuje poškození. Nabízí se ve dvou barvách, jako celý černý, nebo v kombinaci černé se šedou. Aktuální cenovka tohoto blatníku je 509 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

CTM STAGE: X

Jednoduchý design, montáž pomocí gumových kroužků, svítivost 30 lumenů, COB LED diody, rozptyl 230 stupňů, viditelnost až ze vzdálenosti 800 metrů, lithiová baterie 3,7 V 500mAh, dobíjení přes USB, voděodolnost IPX6, snímač okolního svitu, více režimů a nízká váha 24 gramů, to je sada světel CTM Stage X. A nechybí ani režim dojezdu - pokud klesne kapacita baterie pod 5 %, světlo se automaticky přepne do režimu dojezdu na dobu 20 minut. Cena je 829 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

BBB BHG-95 PYTHON

Mezi důležité součásti kola rozhodně patří gripy a právě gripy nizozemské značky BBB jsou navrženy tak, aby zajistily optimální kombinaci jistého úchopu díky protiskluzovému vzoru připomínající včelí plást a příjemného pocitu. Aretace pomocí systému ScrewOn navíc zajistí to, že se grip neprotočí ani nesklouzne z řídítek, a zároveň usnadní montáž. Tyto gripy se nabízí v nejrůznějších barvách a v délce 142 mm. Cena se pohybuje kolem 489 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Wittkop Selle Esse Volcano Plus Short

Kombinace italské ruční práce, nápadného potahu, vyztužení karbonem a v neposlední řadě i ocelové vzpěry s reflexním materiálem 3M™ Scotchlite™, to je sedlo Selle Esse Volcano určené jak pro MTB, tak i silničky nebo gravel. Nechybí anatomický tvar ani středová prohlubeň. S váhou 265 gramů, a hlavně cenovkou 949 Kč rozhodně patří do kategorie užitečných doplňků do 1000 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.



Pro kompletní informace o produktech navštivte, prosím, stránky jednotlivých výrobců/dovozců.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Světla - vidět a být viděn je základ bezpečnosti PR článek

Světla - vidět a být viděn je základ bezpečnosti

Jako přilba patří na hlavu, na kolo patří světla. Zvlášť tehdy, jezdíte-li po silnicích s provozem nebo v „městské džungli“. Potřebujete je? Můžete vybírat u nás.

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě? PR článek

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě?

Ježdění v zimě má své kouzlo. Důležitým faktorem je ochrana před chladem, srážkami, ale i vhodné odvětrávání a viditelnost. Opět přinášíme několik tipů.
Test světel KLS: kolik lumenů je potřeba?

Test světel KLS: kolik lumenů je potřeba?

Dny se krátí, ale chuť jezdit je pořád. Je však potřeba to trošku vychytat a na cestu vidět. A taky být vidět. Co nás může zajímat při výběru světla nebo blikačky? Pár světel a rozdílů mezi nimi si ukážeme v tomto testu.
keyboard_arrow_up