Novinky na Stravě

Největší sociální aplikace pro sportovce Strava nedávno představila větší změny v aplikaci a vylepšení. O co přesně se jde? Jedná se zase jen o další ořezávání bezplatných účtů? Pojďme se podívat, co si pro nás vývojáři připravili v největší aktualizaci roku, která je zatím platná pouze pro telefony.

Nový vzhled

Již před časem Strava po dlouhé době dostala jednotný vzhled pro nakousnutá jablka i Android. Hlavní kategorie a nahrávání aktivit naleznete na dolní liště a nemusíte je hledat všude možně po rozích. Největší změna v uspořádání nastala v sekci „You“, kde nově naleznete kolonku „Activities“, která se v minulosti nacházela na hlavní stránce hned vedle hlavního feedu.

Skupinové výzvy

Už nemusíte hledat challenge od velkých firem a v žebříčku dohledávat své kamarády a porovnávat se s nimi. Díky nové funkci si můžete vytvořit sportovní výzvu, do které si přizvete kamarády, které chcete. Mezi výzvami máte na výběr například největší jednorázovou aktivitu, nejrychlejší čas nebo nejvíce aktivit. Ve verzi zdarma máte možnost 3krát vytvořit výzvu.

Výzvy v nové verzi Strava aplikace

Personalizované segmenty

Při hledání segmentů ve Strava Routes si nyní můžete vyfiltrovat, jaké typy segmentů chcete najít. Můžete si vybírat mezi filtrací podle oblíbenosti, profilu, nebo filtrovat segment, který jste ještě nejeli.
Kategorie map
Nově si také můžete v mapách filtrovat předem navržené trasy podle profilu nebo cesty podle oblíbenosti. A pokud vyjedete na dovolenou, můžete se skrz Stravu podívat, jaká místa v okolí stojí za návštěvu.

Personalizované segmenty
Strava je super sociální síť pro sportovce. Já sama jsem si tam našla hromadu kamarádů a objevila neskutečně moc kouzelných míst. Stravu si aktuálně neplatím, protože mě zajímají jen korunky ze segmentů (pokus o vtip), ale s novými funkcemi nad tím přemýšlím víc a víc. Jediné, co mi chybí, je posílání zpráv, protože teď musím sportovce oslovovat v komentářích a občas si u toho přijdu malinko trapně. Co vám přijde dobré na Stravě, a co byste naopak udělali jinak?
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
bohemiacyclingirl 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Za hranici komfortu - Nový bike, nový impuls

Za hranici komfortu - Nový bike, nový impuls

... aneb příprava na Race Across Czechia 2024 - 2. díl
Nemoc a návrat do tréninku

Nemoc a návrat do tréninku

Prudké výkyvy jarních teplot, velké tréninkové zatížení a minimální možnost ovlivnit setkání se s patogeny představují i větší riziko onemocnění. Kdy po nemoci zpět do sportovního zatížení? Pravidla, která se vyplatí dodržovat, aby byl návrat k oblíbené sportovní disciplíně co nejhladší.
3 první vyjížďky aneb co na to ta proklatá záda

3 první vyjížďky aneb co na to ta proklatá záda

…pokračování k článku 5 chyb aneb jak se vyhnout akutní blokaci zad.
keyboard_arrow_up