Pozvánka: V červenci nejen závodní sezóna v plném proudu

S příchodem prvního prázdninového měsíce přichází i řada závodů a dalších zajímavých akcí. Máme pro vás malou rychlou ochutnávku.

Bikemaraton Drásal České spořitelny, 4. 7. 2020, Holešov

Legenda mezi českými bikerskými závody! To je Bikemaraton Drásal v Holešově, který patří do seriálů závodů horských kol pod názvem Kolo pro život. Tento závod je ideálním startem prázdnin. Na závodníky čeká největší výběr tras z celého seriálu Kolo pro život, od extrémního Obra (177 km) a maratónské stovky, přes padesátku a třicítku, až po pohodovou Trasu D – Family jízdu, ideální variantu pro výlet na kole s rodinou nebo přáteli. To vše v Hostýnských vrších a blízkém okolí Holešova.

Skvělou atmosféru završí dětské závody vedené po cestičkách parku a areál v bezprostřední blízkosti zámku. Že půjde o kvalitně strávený závodní den určitě přesvědčí dlouholetá tradice tohoto závodu. Vždyť letos se bude konat již 27. ročník. Více info najdete na tomto odkazu a v našem kalendáři.


Trek Enduro race, 4.- 5. 7. 2020, Zadov

Zadovské enduro je stálice v termínové listině České Enduro Série. Velmi oblíbený závod pro všechny nadšence tohoto sportu. Kratší, techničtější erzety, vhodné pro začínající cyklisty. Na své si přijdou i děti, pro které není tento závod tolik náročný. Celkový závod zahrnuje 6 erzet pro Race, 5 erzet pro Hobby a 3 erzety pro děti. Celkový okruh závodu je do 35 km. Sobotní podvečerní program je kvůli hygienickým nařízením zrušen. Pokud se na tento závod chystáte, pak máme pro vás důležité upozornění, a to, že registrace není možná na místě. Proto se přihlaste dopředu přes web. V sobotu se na místě pouze vydávají startovní čísla. Každopádně trénovat na tratích můžete už od pátečního poledne. Více info najdete na tomto odkazu.


MTB Maraton Amtech - Juvacyklo, 18. 7. 2020, Smraďavaka u Buchlovic

Jediný závod z jižní strany Chřibů, jehož zázemí je v prostorách Lázní Leopoldov čeká na závodníky 18. 7. 2020 v blízkosti Buchlovic. Na všechny čeká dvojice tratí, a to jak XL Drama o délce 56 km, tak Komedie o délce 25 km. Šikovní pořadatelé v čele s handbikerem Dušanem Petřvalským zajistili “prize money” dokonce pro prvních pět mužů i žen v hlavním závodě a peněžní prémie čeká i na nejrychlejšího na krátké, avšak o to výživnější, horské prémii nazvané jako “laktát”.

Za pozornost určitě stojí i to, že na startovní čáru se můžete postavit i s ebiky, proto si nezapomeňte dobít své miláčky a přijet. My osobně navíc doporučujeme delší trať, protože víme zákulisní informaci, a to, že na vzdálené občerstvovačce bude čekat na závodníky výborná káva. Více info a registraci najdete na tomto odkazu.


Kurzy jízdy Trail Guide, celé léto, Praha

Uskupení pod názvem Trail guide nabízí všem cyklistům bez rozdílu věku, výkonnosti či pohlaví po dobu letních měsíců mnoho kurzů a lekcí a to nejen v okolí Prahy (Divoká Šárka, Točná atd.), ale i zahraniční výjezdy do Rakouska, Itálie, nebo dokonce Švýcarska. Individuální přístup je zajištěn i díky individuálním lekcím a na své si přijdou i ti nejmenší. Většina kurzů je zpoplatněna, ale v kalendáři se najdou i akce zdarma, jako např. společné vyjížďky. Kromě kurzů a lekcí pak na účastníky díky množství partnerů čekají zajímavé slevy na některé vybrané produkty. Více info najdete na tomto odkazu.


Okruhy pod Jehlou, 25. 7. 2020, Česká Kamenice

Další závod na vás čeká v České Kamenici. Jde o jeden ze závodů seriálu s názvem Peklo Severu a letos se koná již 21. ročník tohoto seriálu, takže proto tento seriál, resp. závod zaslouží pozornost. Seriál má opravdu velmi zvláštní, no každopádně sympatický název. Chcete prožít peklo uprostřed červencového dne? Registrace a výsledky najdete na tomto odkazu.

Věříme, že i na další měsíc si pro vás nachystáme pozvánku na srpen. Sledujte náš kalendář a nic důležitého vám neunikne.

Zdroj fotografií: pořadatelé jednotlivých závodů
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
PetrMazura 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Malevil Cup slaví jubileum! Na začátku června se pojede už po pětadvacáté

Malevil Cup slaví jubileum! Na začátku června se pojede už po pětadvacáté

Malevil Cup je jedním z nejtradičnějších MTB maratonů v Česku, který v letošním roce slaví 25. jubileum.
Pozvánka: Měsíc duben - vlak plný závodů už se rozjíždí

Pozvánka: Měsíc duben - vlak plný závodů už se rozjíždí

Soustředění, jarní kilometry a zimní přípravu máme za sebou a tak přišel čas přetavit tréninkové hodiny do závodů.
Odstartujte léto s VALACHY MANem: legendární triatlon má opět trasy i pro hobíky a děti

Odstartujte léto s VALACHY MANem: legendární triatlon má opět trasy i pro hobíky a děti

Největší triatlonový závod pro širokou veřejnost v ČR se opět blíží. Odstartujte léto jedinečným sportovním víkendem u vodní nádrže Bystřička na Vsetínsku!
keyboard_arrow_up