Pozvánka: Výstava FOR BIKES – novinky na vlastní oči

Ve dnech 20. – 22. března se uskuteční již 11. ročník výstavy FOR BIKES. Místo této již tradiční, v Čechách největší a mezi cyklo nadšenci oblíbené akce, se nemění, opět hlavní město Praha a výstaviště Letňany. Brány veletrhu budou otevřeny denně od 10.00 dopoledne.


Dnes se internet doslova hemží novinkami a člověk má pocit, že z každé strany přichází něco nového. Nové kola, systémy pružení, doplňky, oblečení atd. Právě tyto akce – výstavy či veletrhy, jsou možností, kde si lze množství novinek prohlédnout na vlastní oči a získat tak celkový přehled.


Nemluvě o tom, že se bude jednat i o prodejní výstavu, takže, pokud máte v plánu si něco pořídit nebo si udělat radost…. Ještě než začne naplno cyklistická sezóna, je tu právě tradiční FOR BIKES. Všichni nadšenci cyklistiky si budou moct prohlédnout množství novinek z kategorií biků, e-biků, komponentů, výživy, oblečení a taky služeb s cyklistikou spojených.


Nebudou chybět ani kola od známých jezdců, minulý rok byl k vidění kromě jiného model, který sedlal Alejandro Valverde.

Rovněž si na své přijdou i všechny věkové kategorie a připravené budou atrakce i pro ty nejmenší.


PVA Expo Praha je místem nejen výstavy, ale i mnoha dalších doprovodných akcí: exhibice, autogramiády, testovací jízdy. Můžete se tak dozvědět nejen mnoho užitečných informací, ale spoustu věcí zde i osobně vyzkoušet.

Více informací o výstavě najdete na oficiálních stránkách forbikes.cz, případně sledujte Facebook, kde budou přibívat aktuální informace.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
redakcia 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Tip na výlet: Železná cyklotrasa - pohraničím po stopách železnice

Tip na výlet: Železná cyklotrasa - pohraničím po stopách železnice

Projet se po trase bývalé železnice, prozkoumat její okolí a přiblížit si bývalé stanice, to vše nabídne Železná cyklotrasa neboli Żelazny Szlak Rowerowy v česko-polském pohraničí nedaleko Karviné.
Říjen - ukonči sezónu se ctí

Říjen - ukonči sezónu se ctí

S říjnem máme spojené babí léto, příchod podzimu a útlum závodění. Několik akcií však v talonu stále zůstalo.
Září - škola, práce, kolo

Září - škola, práce, kolo

Září je doba, kdy se děti vracejí do školy a mnoho rodičů si odpočine. Víkendy ale zůstávají volné, tak proč je nevyužít k nějakým závodům?
keyboard_arrow_up