PRODÁM : Garmin eTrex 30 + Garmin Topo Czech PRO 2015

Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám 2 roky starou ruční navigaci Garmin eTrex 30. Použita na třech tůrách, tudíž je jako nová. Navigace obsahuje nové mapy Garmin Topo Czech PRO 2015 na Micro SDHC kartě o velikosti 8 GB.

Součástí balení je:

GPS navigace

2× AA baterie (už dosluhují)

Micro SDHC 8 GB kartu s mapami Topo Czech PRO 2015

Popis produktu

eTrex 30 od firmy Garmin je malý ruční GPS přijímač vhodný např. pro horolezectví, geocaching, turistiku nebo cyklistiku. Jedná se o nástupce populárního outdoorového přístroje eTrex Vista, oproti kterému má lepší ergonomii a přívětivé uživatelské rozhraní. Jeho hlavní předností jsou malé rozměry, přes které je však stále dobře ovladatelný, vysoká odolnost, pevnost přístroje a čitelný barevný voděodolný displej (IPX7) s velikostí 2.2" a rozlišením 176 × 220 pixelů.

Řada eTrex 30 umožňuje využít současně s GPS systém GLONASS, který zkracuje čas zaměření navigace přibližně o až 20 % a zároveň může detekovat až 24 družic, čímž se výrazně zpřesňuje poloha zaměření. Garmin eTrex 30 poskytuje běžné funkce ručních GPS přijímačů – ukládání uživatelských bodů v terénu (až 2000). Příznivci geocachingu mohou přístroj využít při hledání cache. eTrex 30 Vám poskytne klíčové informace o lokalitě, terénu, náročnosti, také nezbytné hinty a popis cache. Není tak nutné psát si tyto informace na papír. Tento model disponuje barometrickým výškoměrem, elektronickým kompasem a technologií ANT+.

Ovládání přístroje je pomocí tlačítek velmi jednoduché a po chvíli vám nebude činit potíže. Přístroj se napájí ze dvou tužkových baterií, které by měly vydržet až 25 hodin. Potěší i možnost propojení s PC přes přiložený datový kabel – můžete si tak nahrát podrobné mapové informace – ty lze nahrát na 1.7 GB vestavěné paměti či na microSD paměťový slot.

Rozměry přístroje činí 54 × 103 × 33 mm při hmotnosti 141,7 gramů (s bateriemi)

Vlastnosti:

Computery výrobce: Garmin

inzerát vložen 2.5.16

4350 Kč

Kategorie Příslušenství / Cyklopočítače a GPS
Stav použité
Cena 4350 Kč

Prodávající

MulishA Všechny inzeráty uživatele

Uherské Hradiště

Kontaktujte prodávajícího