PRODÁM : Rose Soulfire DH

Tento inzerát je již smazán zadavatelem

Ahoj… Tak po propřemýšlených nocích zda kolo prodat nebo ne jsem se rozhodl že musí jít do světa. Jedná se o Soulfire DH 2018

Kolo mi sloužilo lépe než kde jaké, bohužel pracuji jako zdravotní sestra + studuji vysokou, takže to časově nedávám a nemohu si dovolit zranění. Bohužel jsem vyrostl a tak teď musím řešit spíše auto a podobné záležitosti. Nebudu tu mazat med kolem pusy jak kolo nemá ani škrábanec a nic nevrže a podobně. Kolo je po celkové revizi, takže vím co prodávám, v kole jsou desítky tisíc jen úprav a servisů, proto chci aby kolo dostal někdo kdo si jej dokáže užít jak jsem to dokázal dříve já :) Bohužel teď už mi jen druhým rokem stojí v garáži a já se na něm vylítal jen rok.

Něco málo ke kolu, kolo váží 14kg a je to Mko na 27,5kách (není to fr/en model, dh model má jiný úhel hlávka a delší řetězovou vzpěru.) Na kole byli dělány servisy typu – repas nábojů, výměny ložisek rámu, nový řetěz, revize brzd a podobně. Kolo je potaženo fólií, ale i tak se najde nějakej ten škrábanec. Je to jednočep, takže kolo lítá a hladí nerovnosti úplně samo.

Něco málo ke specifikaci (více dodám na dotaz)

Vidlice: SR Suntour RUX r2c2 (neteče ani netahá olej, pístnice bez jakéhokoliv škrábance)

Tlumič: Fox DHX 5.0 air (kashima coat)

Brzdy: Shima Zee 4píst (ve předu Formula kotouč a v zadu Galfer – oba 203mm)

Pohon: Shimano Zee (kliky Sram, přehazka je funkční a háže všechny převody, nasazena nová patka – jen si s tím bude muset trošku člověk vyhrát pokud by to chtěl ještě lepší.)

Kola: Komplet na SPANKU ( nehážou, centrovány)

Cena je orientační a jsem ochotný se na ní domluvit, ale vím co prodávám v jakém stavu, kolo je po celkové revizi. Při rychlém jednání mi nedělá problém jít dolů.

Kontakt:

SMS : +420 727 933 014 (raději piště, cizí čísla nezvedám)

Email: xojitucz@gmail.com

To bude tak vše, při nějakém dotazu neváhej a napiš :) Přikládám fotografie pro potencionální kupce, aby viděli že kolo je opravdu provozu schopné.

inzerát vložen 18.10.22

dohodou

Kategorie Kola / Dirt a BMX
Stav použité
Cena dohodou
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.