PRODÁM : Argon 18 Krypton + Campagnolo Bora One 50

Tento inzerát je již smazán zadavatelem

Při rychlém jednání sleva!!

Prodám karbonové kolo Argon 18 Krypton s karbonovými koly Campagnolo Bora One 50 na sadě Shimano Ultegra 2×11 (50×34z a 11–28 kazeta). Váha bez pedálů je cca 7,3kg.

Pro postavu cca 175–187cm.

Kolo je komplet vyčištěno a zkontrolováno v servisu (nedávno nové bowdeny a lanka, skoro nové galusky a řetěz Sram RED, vyčištěn střed a ložiska atd.)

Rám je v moc pěkném stavu, Di2 ready a certifikace UCI. Galusková kola Campagnolo jsou už starší, ale stále najedou mnoho km a v porovnání s koly Equator, Force atd. je to o galaxii napřed. Jediná vzledová bolístka jsou trochu odřené kliky a odřená levá páka, na funkci ani sociální respekt nemá vliv.

Ke kolu přidám i představec BBB 130mm, sedlovku Ritchey, převodníky Shimano Ultegra 53×39z, náhradní rychlospojky Sram, Tufo čistič na ráfky a Tufo vložky do ventilků, voskové mazivo na řetěz Squirt a FinishLine KryTech, tmel Tufo Carbon a podsedlovou brašnu Force.

Pro celý výpis komponentů nebo jakýkoliv dotaz mi prosím napište na mail nebo sms, hovory z důvodu vytížení nezvedám. Při rychlém jednání jsem ochotný něco slevit nebo kolo dopravit do určité vzdálenosti.

inzerát vložen 6.10.22

45000 Kč

Kategorie Kola / Silniční
Stav použité
Cena 45000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.