PRODÁM : ERGON GP5 BIOKORK - gripy s rohy

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám skoro nové gripy s rohy ERGON GP5 BIOKORK, nepoškrábané, výborný stav, důvod prodeje vyměnil jsem celá řidítka včetně gripů a rohů. PC 2200 Kč

Gripy Ergon GP5 využívají zahnuté rohy s prostorem pro celou dlaň, což přináší další pozice úchopu a lepší stabilitu při stoupání. GP5 jsou skvělou volbou pro delší cestování. Úhel rohů může být nastaven nezávisle na úhlu gripu pro jeho perfektní přizpůsobení. Objímka zafixuje grip na místě a zabraňuje jeho pohybu při jízdě. Gripy účině působí proti znecitlivění rukou, bolestem prstů a unavě předloktí. Speciální certifikovaný materiál vyvinutý v Německu zaručuje špičkovou kvalitu. Gripy jsou kompatibilní s karbonovými řidítky.

Gripy BioKork jsou vyrobeny ze 40% korku a využívají jeho jedinečných vlastností. Gripy jsou antibakteriální, hypoalergenní a navíc korek má přirozené tlumící vlastností. Korek pochází z udržitelných lesu v Portugalsku a je certifikován pro svou ekologickou výrobu. Ekologické zpracování provází celou výrobu gripu. Vnitřní jádro je vyrobené z vyztuženého plastu s využitím přírodních vláken, které tvoří 20% jeho hmotnosti.

inzerát vložen 29.8.21

1600 Kč

Kategorie Komponenty / Gripy a omotávky
Stav použité
Cena 1600 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.