Prosím nevstupujte do této větve, prosím o strpení :o)
Prosím nevstupujte do této větve, prosím o strpení :o)
Všechno začíná dne 05.11.2004 v 12:21:11 středoevropského času. V tuto chvíli se na B-F registruje neznámý Lance
Jednoho dne sbírá odvahu a představuje své první dílo, které krátce na to vstupuje do historie B-F. Toho času ještě neznámy umělec, sklidí všeobecné uznání od široké bikerské komunity na B-F, profesionální kritici sním bohužel ještě opovrhují :( Lance si v té době uvědomuje svoje nadání a začíná tvrdě pracovat. Je zatím jen přirovnáván k Josefu Ladovi. Obr1.
Lance publikuje další uměleckou studii oblasti sedlové trubky a sedlovky, začíná krystalizovat jeho nenapodobitelný styl, který se později pojmenuje jak Realistické B-F Bajkkoko! Je přirovnávám k Alfonsi Muchovi. Obr.2
Po vzoru Michelangela a jeho Sixtínské kaple se rozhoduje vymalovat svým dvěma kolům pokoje. Jedno z nejnádhernějších děl Lance! příloha www.bike-forum.cz/…5/forum.html#…
Další kapitolou jeho života jsou po vzoru velikánů renesančních umělců literární díla, která opět díky jedinečnému stylu vstupují do historie B-F. Namátkou pár odkazů.
1p www.bike-forum.cz/…/povidky.htm?…
2p www.bike-forum.cz/…/povidky.htm?…
3p www.bike-forum.cz/…/povidky.htm?…
4p
Stává se miláčkem všech a obzvláště žen na B-F, které propadají šílenství a pořádají doslova hony na nebohého Lance. Lance se dostává do deprese, která se projevuje v jeho výběru nového kola :(. Obr.6
Příležitosti se chopí mladý paparazzi wroum a přistihuje Lance na jednom maratónu. Podoba Lance je odhalena! Obr.7
Lance na základě tohoto odhalení pověřuje svého nejlepšího přítele jako tiskového mluvčí pro styk s veřejností. Obr.8
Elwing alias sličná se chopí příležitosti a tiskového mluvčí seznamuje se svojí fenkou, aby se dostala do blízkosti Lance. Obr.9
Vztah Elwing a Lance se hroutí ještě než začal. Z nešťastné lásky se Elwing pokouší o sebevraždu skokem s kolem ze skály. Obr.11
Po těžkém období se Lance dostává opět mezi Elitu výtvarného umění a proniká jako Leonardo da Vinci i do věda, viz. jeho studie o brždění.
Obr.4
Stejně tak se stává slavným i ve světě mody, kde představuje vážnou konkurenci většině velkých firem.
Obr.3
Podle posledních informací pracuje mistr na jednom z nejvýznamnějších děl. Proto mějte strpení a mistra příliš nerušte.
Chtěl jsem zachytit život velikána aby nikdy neupadl niky v zapomnění, přesto, že v jeho životě najdeme chmurné okamžiky . Pokud jsem vynechal některé jeho dílo tak mě doplňte a prosím za shovívavost, jsem jen Pes co Leze Dírou.
Dne 30.08.2006 v 12:47:32 oznamuje Lance v tiskovém threadu konec své umělecké kariéry :(
Tímto je moje dílo o životě mistra úplné a tím i dokončeno.
:'(
Jsem z toho také celá špatná… Bude tu tak smutno, byla jsem fanynka mistra Lanceho.
To jsme byli všichni… :((
Ja ne
Tak to jseš asi vyjímka…
Lance je umele vytvorenej kult, neco jako Cannondale:)
jednočep nebo MS kreslení si nevybereš;)
K dokresleni charakteru a genia Lance pridavam jeho vysvetleni ke vzniku sveho nicku:
Ne ze bych Armstronga nejak obdivoval, ale zaregistroval jsem se 5.11.2004 a narozeny jsem v unoru no a jednou jsem zabrousil tady na toto forum,ale abych mohl prispet,tak musis byt zaregistrovany no a me zadny nick nenapadal,ale zjistil jsem ze mesic unor je sedmy mesic po mesici cervenci 1.srpen 2.zari. 3.rijen 4.listopad,5.prosinec, 6.leden,7.unor no a registrovany jsem 5.11.2004 no a 5+2 je sedm a 11–4 je taky 7, no a ted ten unor jako 7 mesic po cervenci kdy cervenec je mesic v kterem se jezdi TdF no a ja si rek same sedmicky kdo vyhraje v roce 2005 TdF? Armstrong tudiz jako jediny bude mit na konte 7 vitezstvi v rade na TdF,tak jsem si dal nick Lance, protoze jsem potreboval rychlou registraci a musel jsem se rychle rozhodnout, takze to byla takova pomucka no.
Složitěji už to nešlo? :-)
:D :D :D ..takovej mistr proste nemuze jen tak skoncit karieru, ani literarni ani vytvarnou, to proste nejde, to nedovolim.. :)
samozrejme,ze tech 7 vitezstvi nam nejaci kokoti nevezmou
ta studie je tady…
jo jo, máš recht nějak jsem to popletl :o)
Skvostne!
Tohle zapomenuté dílo tu asi ještě není
Ach, další střípek do mozaiky díla mistra, děkuji!
jsi jeden z mych ztracenych bidniku, tady kdyby ses neurazil neco z me galerie.....
hnedle vedle v jinem threadu.....
A kdy mi nakreslíš holku? :-(
snad budes spokojen, kdyz tak ji nech prebarvit, tak uz nejsi sam, bezky mas oprene o domecek, presne jak jsi chtel, jo kdybys ji nepoznal, tak male poznavaci znameni je, ze drzi zelene kolo v ruce
Reklamace: to kolo nemá řidítka!!!
jsem pod tlakem, kreslim ve stresu a ani ty muj maxtore neocenis tuto kresbu diky tobe koncim s kreslenim, opravdu uz nemohu dal, velke dilo zustane nedokonceno a to jsem zrovna tobe chtel rict tajemstvi bajkreseb.......
néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Néééééééé, Lenci držíme palce, ty to zvládneš!!!!
4maxtor: Lance je i vizionář, to, že kolo nemá řídítka je šifra, zkus o tom přemýšlet, co tím chtěl autor říci.
já teda nevim, ale pokud má to kolo řidítka kolmo k Mistrovi, tak ani nemůžou být vidět, protože jsou rovná. Zato jsou vidět malé rohy, mě to kolo přijde jako hodně vymazlený!!
Pebe ty si zaslouzis obrazek, ty mi rozumis, aspon vidis v jakem stresu muze byt umelec, ty riditka tam vlastne jsou, ale jsem tak na dne z Elwing, ze uz jsem byl schopny priznat i to co neni pravda! Nevedel jsem ze chce skocit ze skaly, vzdycky se mohla sverit........ Mas skvele umelecke citeni......
Pebe asi je to jedno z mych poslenich del.........mam v ocich slzy – vim,¨zes mi vzdycky rozumnel.......
Lanci, mistre, vite ze ja cekam taky (jen se pripominam ikdyz vim, ze jsem jeden z tisice cekatelu) :)
A co já????
pro tebe mam slabost........
Teď jsem se trochu i začervenal:-) Díííííky!! Dnes se mi bude hezky usínat:-)
Maxiku?:)
Jsem dojat!!! Nááádhera!! Díky, příteli, díky!!!!!!! Nevím, jak se ti odvděčit!!!
Mám o tobe strach, přeci jenom je toho na tebe poslední dobou moc, aby jsi se nestrhnul. Dávaš do obrázku i kus své duše! :))
doufam ze na me stale myslis :-)
Lanci, malirsky bohu, muzu mit portret abych zastinil toho psychopata Serana?
nemas sanci.
HA, prece existujes …
ale už to s ním jde z kopce :) www.sweb.cz/…ran/se13.htm
Doufám, že na mě, jako Vašeho největšího obdivovatele a nosiče vody taky nezapomenete mistře… ;))
DĚKUJI, MISTŘE! Jsem blahem a údivem nad vaší prací téměř beze slov. Prostě nádhera!!!
Otevřel jsi mi oči. Ne nadarmo se říká, že pes je nejlepší přítel člověka:-)
Proboha to jsem nechtěl!!! Promiňtě, mistře – chtěl jsem vás vybičovat k ještě lepším výkonům aniž bych zvážil celkovou situaci. Naopak ten obrázek je skvělý a ty chybějící řidítka mu dávají takový zvláštní, téměř až symbolický podtext.
„symbolicky podtext“?? spis mysticky!:)
Myslím, že nejvýstižnější je označit to jako „symbolicky mystický podtext.“
tos rekl hezky!:) teda napsal:))
mistře a kdo je v tom levém horním okně? to už je jejich dítě?
Perfektní, díky moc. Měním tapetu…
chtel bych se nechat mistrem namalovat, slo by to? :o)
Bohužel já bych to lépe nenakreslila. Za což se stydím. Patří Ti můj obdiv pane mistr.
parádní životopisné dílo, jsem zvědavý kdy po tom chňapne Hollywood :o)
to by vydalo aj na serial … co dielo, to sifra:-)
LOL:-) Konečně ucelená monografie :-)
To je poprvé, kdy mě na b-f tekly slzy… :) Asi dojetím :)
sem unesem a taky placu dojetim nad mistrovskymi dily mistra lance, opravdu mistr v oboru smekam
chtel bych timto Mistra pozadat o ztvarneni CrossMaxu treba XL,na ty originalni bohuzel nemam:(tak aspon neco nad postel:)
Šmarjá, to je peklo:-) Taky sem zaplakal; akorát kolegové v práci na mě divně koukali, měl sem si to nechat na večer. Hluboký obdiv mistrovi i jeho životopisci.
Genius ve sluzbach genia – pro podporeni majestatnosti okamziku mi zrovna ve chvili, kdy jsem to vsechno zacal cist, zacli z radia hrat Queeni a The show must go on… Parada
To je brutální záležitost …
dokonalý:D
oko nezůstane suché…
Abych to zhrnul- vážně dobrej thread !!
Klidne si to shrn, kdyz ti to udela dobre… ;o) (Copyright Pá-dlista)
vážně dobrej thread, bez ironie ! a asi sem měl napsat shrnu neý zhrnu, co? s, z – to mi nikdy nešlo, sory :-)
ufff… wow… kurwadrát… to je fakt hustej thread!
výborná práce.jsem ale musel v práci přiznat,co že mě to téměř dostalo pod stůl
..no nevim jak to rict ale nektera dila Lance me pripominaj dila jednorocniho ditete co ma muj kamarad…ale asi je to jen podobnost stylu…:-)))
to mi pak přijdou geniální oba-Lance i to dítě.to teda začínám mít z toho dítěte komplex- mám tři děti doma a ani jedno tohle v roce nedokázalo-maximálně to,co občas mívá Lance vedle podpisu
to je moderní naivní minimalismus :)
nebo miminalismus?;)
Nejhustejsi thread na B-F :-D uz v praci jsem se chechtal a ted moja nechape proc se skoro valim po zemi… takhle uz jsem se nezasmal dlouho, diky kluci… Chtelo by to zalozit Lanceho fan kub, vedel jsem ze v nem neco je uz kdyz jsem procital jeho beletrii v povidkach, ted kdyz mi pesleze… otevrel obzory jeste o Lanceho vytvarnych kvalitach, nezbyva nez smeknout prilbu a tise obdivovat jeho dilo.
S tim fan klubem to neni spatnej napad, jeste by se udelaly nejaky tricka nebo dresy s nejakym mistrovo dilem (tedy pokud by to mistr schvalil) a bylo by to super
Tak tohle cteni je fakt mazec. Lanci, mam k tobe cim dal vetsi uctu a tesim se az zas vyjedem:)
A opět: Mistr Lanconardo a jeho expresivní výklad toho, jakého je znamení – jestli jsem to teda správně pochopil, Mistře
jo nebudu ted chvili v atelieru
Keby bol Lance starsi, tak by som bol ochotny odprisahat, ze bol tym velkym ucitelom Jary Cimrmana v oblasti bajkomaliarstva.
cimrmana jsem znal krtil me a sel za sudicku
Tak toto nemůže nechat nikoho chladným.Navíc z tohoto treadu vyplývá, že Armstrongova matka musela být vizionářka, když pojmenovala svého jediného syna po Mistrovi. On se poté chudák sedmi chabými pokusy snažil dosáhnout takovému věhlasu jako – snad dovolíte ten výraz – Náš VelMistr. V mých očích to však byly pokusy chabé, poněvadž Velmistrův věhlas je nedosažitelný. Ještě je potřeba zdůraznit, přátelé, že Mistrova díla dali světu umění zcela nový rozměr a jistě nebude trvat dlouho, kdy bude v učebnicích ozančován jako živoucí legenda v oboru výtvarného umění.
..lehce se zacinam obavat o dusevni zdravi lance:-)))…ty kresby maji svuj podtext..on tim urcite chce neco svetu vyjadrit..nechal bych prozkoumat psychousem co nam na to rekne:-))…
co vam to pripomina… skvru…neco jineho..sedou skrvnu…
spis bych to formuloval jinak:-)…co vidite?..babu..a co jeste?…nahou babu…a co dlasiho?…babu s kozama:-)))
jsem se málem pochcal smíchy a nějaká ta slza taky ukápla!
Prekvapujuce odhalenie: Opravit: Život a dílo mistra Lance na Život a dílo mistrine Lance Podla nicku je Lance ONA !!!
ze by Cimrmanuv syndrom?
ZDE: www.dolekop.com/…ar/35097.jpg
Je možná žák mistrové Lance, nebo samotná misstrová prodává shit komponenty „levně“. :-D
Jsem rad, ze si konecne nekdo vsiml Mistrovych kvalit…vyvoj jeho kresby, ktery zacal u tenkych linii nástrojem „tuzka“ a skocnil u plnych prokreslenych tahu „stetkou“ pouze svedci o jeho naproste vyzralosti. Techniku „stetky“ zvladne jenom ten nejvetsi z Mistru…i Leonardo da Vinci se o tuto techniku pokousel, bohuzel na jeho cernobilem monitoru nevynikla rafinovanost teto techniky, takze radejsi sve vykresy spalil…jsem rad, ze muzu s tedou sdileti jedno phorum, a byti ti tak alespon virtualne pobliz…bikebuh zehnej tvemu umeni…
Lance, kde jsi?? Už jsem tě tady dlouho neviděl…
styska se ti? to je normalni:) sem tam tu zajdu
Lance se vratil!!! :-) Krasa, originalita, dokonalost.. hod to i do dredu o PFkach..
ma vrozena skromnost mi to nedovoli, ale dal si mi krasny darek:)))) opet jsem dojat v tento krasny predvanocni cas jenz by mel byt vyhrazen pohadkam a miru na celem svete nikoli shonu a konzumnimu zpusobu zivota:( strasne trpim......... za ostatni lidi, kteri se neumi zastavit a nezazpivat si na namesti nejakou tu krasnou koledu, pripadne tichou noc
No nazrááár!! Děkuji! Taky přeji Šťastné a veselé. Bohužel nemám talent k tomu, abych své přání vyjádřil i graficky:-)
hezkyyyyyy, diky mistre…
Nevím jestli to tady už nebylo: Mistr na Hrad !!
toz vitaj
Taky zdravím velkého Mistra. Už dlouho jsem o tobě nic neslyšel, co se s tebou dělo ?? ;))
taky přeji Mistrovi klid a mír a lehkou ruku při tvorbě s virtuálním štětcem v Novém roce.Ať Mistra samozřejmě líbají můzy stejně intenzivně jako v tomto uměleckém roce!
ty vole to je uz 4 roky, leti to jj
Už nejsi žádný mladík, měl bys se sebou začít něco dělat… :-)))
Ach ty vspominky :o)
probuh goofy, delej prosim te neco s tim S :-)
Sory. Degradace z polske zakladky.. Tam to zase vsechno bylo jinak nez v cestine, a ted se mi to semtam plete :-)))
doted jsem netusil, jake cti se mi dostava, kdyz muzu zezadu sledovat Mistrovu galusku… a to jsme ho minule plisnili za cyklo artikulaci… :-)
cekej mysku :-)