• dedek55

    Myslím že tohle je velice rozumně napsaný článek :-) Konečně někdo :-) automix.centrum­.cz//pneu/cla­nek.phtml?id=90­12?z_aktpravy

    0 0
    • enjoy  

      hehe,to je dobry,ty posledni odstavce..,jak nesmim pri predjizdeni cyklisty prekrocit caru.uz to vidim na stechovicky,to bych si mohl rovnou delat carky,kolik ziletek diky tomu dodrzovani predpisu sundam za jednu cestu.

      0 0
    • gyngy  

      Nezda sa vam to ako blbost? Zakaz prekrocenia ciary. Skor by som tomu rozumel tak, ze vodorovne znacenie doplna zvisle. To znamena, ze plna ciara je ekvovivalentom znacky zakaz predbiehania. Nepoznam presne znenie vyhlasky, tak ak je to tam uvedene tak, ze bielu ciaru nesmies prekrocit, tak mi to pride nelogicke.

      0 0
      • goofy  

        Clanek jsem sice necetl, ale vodorovne a svisle znaceni je obojetne. oba maji stejnou hodnotu. Vim ze jednou platil ridic autobus pokutu nekde na Slovensku, protoze predjizdel cyklisu a dostal se levyma kolama prez plnou caru.

        0 0
      • dieegoo  

        Skutečně je to tak, že nesmíš přejet plnou čáru při objíždění cyklisty… se zas někdo hluboce zamyslel, když tuhle blbos sepisoval. Nicméně, radši tu čáru přejedu, než někoho pro takovou blbost srazit.

        0 0
        • Radek Broz  

          Blbý je, že dost lidí asi radši pojede na těsno než riskovat pokutu… I když na druhou stranu už jste viděli pokutu za něco jinýho než rychlost nebo tak závažně bezpečnost narušující špatné parkování? Pokud to nestřihneš přes čáru před policejní felicií, kde zrovna nemaj co jinýho na práci, tak asi nic nehrozí.

          0 0
          • dieegoo  

            Pokud nenarazíš na ňoumu, kterej se po tobě sveze, tak by se to snad dalo nějak domluvou… ale po nedávné zkušenosti už tomu nevěřim.

            0 0
        • enjoy  

          pri objizdeni si pres tu caru klidne jed,jenze pri „objizdeni“ cyklisty se jedna o predjizdeni a v tom pripade je to proste tak.na plny se jednoduse nepredjizdi!:-)

          0 0
    • dedek55  

      Zdar:-) mě spíš nešlo o tu čáru a jak se zachovat, ale o to že konečně někdo přišel na to že cyglisti jsou taky lidi a trochu by se jako lidi měli respektovat a nebýt jen „na obtíž“ :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.