• Sipal

    Čau, manželce dovybavuju kolo a potřeboval bych poradit s pár drobnostma. Je to full 120/120, ale hodně turisticky využívaný.

    Takže, jednak bych prosil o doporučení blatníků s jednoduchou de/montáží, hlavním účelem bude mít zadek v suchu při jízdě v mokru.

    Taky pořád nevím, jestli koupit platformy, nebo obyč pedály, případně jestli ji nutit do SPD. Já je jezdím, problém s nima nemám, ale ona se dost bojí a zas nevím, jestli má cenu lámat to přes koleno. A jestli by jí nakonec nestačily obyčejné pedály na těch možná 1000km ročně. S platformama vůbec nemám zkušenosti, nevím jestli jsou jednoznačně lepší než klasické pedály, nebo jestli tam je taky nějaká nevýhoda (jako u SPD nutnost nezapomenout se vycvaknout).

    A nakonec nářadí s nýtovačkou – nějaké, které se nerozloží při jízdě v terénu. Teď mám nějaké BBB a stačí se párkrát projet, povolí šroubky a rozpadne se na prvočinitele. Díky za tipy a doporučení.

    0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • jIrI___  

      SPD mi připadají na běžné jezdění ve všech ohledech lepší, takže ty bych určitě nasadil. Z nářadí se mi osvědčil tenhle multiklíč – jednoduchý. dobře se s ním manipuluje a i ta nýtovačka funguje obstojně.

      0 0
    • kbronislav  

      Volil bych určitě SPD.Manželce jsem je nasadil minulou sezonu a po zvyknutí spokojenost ,a to toho taky moc nenajezdí.U nářadí jsem spokojen s firmou XLC mám XLC TO-MT04

      0 0
      • Sipal  

        No přesně tuhle konstrukci mám a ty šrouby se prostě časem povolí a celé se to rozpadne…To abych ještě vozil extra imbusy abych mohl průběžně dotahovat multiklíč.

        0 0
        • kbronislav  

          Mám ještě jeden podobně stavěný od Authoru a je pravda že jsem ho jednou za 3 roky dotáhnul :)

          0 0
    • Reggie  

      pokud pořídíš SPDčka s kuframa SH56, tak se nemusí ničeho bát, ty vycvakne prakticky ve všech osách pohybu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.